Relatii

#cum sa-l cuceresti #sentimente.ro #intalniri #dating

3 greseli capitale in dating. Ce sa NU faci la primele intalniri

Ai deja o vasta experienta in lumea datingului online si “real” sau poate nu ai “exersat” atat cat ti-ai fi dorit sa o faci. Un singur lucru este cert: nu ti-ai gasit Marea Iubire si ai inceput sa te intrebi daca nu cumva comiti niste greseli care iti saboteaza demersurile. Fara a fi general valabile, exista cateva erori de dating pe care, poate chiar neintentionat, le faci atunci cand iesi la intalniri.

Analizeaza-ti, asadar, comportamentul in lumea datingului si vezi daca nu cumva te faci responsabila de comiterea uneia sau a mai multor greseli de mai jos:

 

1. Esti distrasa

Nu pare un “pacat capital” si poate ca, de multe ori, nu este, insa te-ai intrebat vreodata daca ii acorzi suficienta atentie partenerului tau de dating? Cand va aflati fata in fata, mai ales in timpul primelor voastre intalniri, atat tu, cat si el va doriti sa ascultati, dar si sa fiti ascultati cu interes. In cazul in care, poate involuntar, iti lasi mintea sa zburde in alta parte, poti sa fii sigura ca el isi va da seama, mai devreme sau mai tarziu. Si, chiar daca poate nu este cazul, va considera ca nu esti interesata de el, de ceea ce are de spus, ca il consideri plictisitor etc., fapt care il va determina sa se indeparteze.

 

2. Dezvalui prea mult

 

La polul opus se afla greseala de a vorbi si dezvalui mult prea mult despre viata ta – in special despre problemele cu care te confrunti – in timpul primelor intalniri. In acelasi registru intra si discutiile, de la prima intalnire chiar, despre fosta iubire. Orice imersiune in subiecte de acest tip mult prea timpuriu are toate sansele sa puna pe fuga chiar si cel mai interesat partener.

Citeste mai mult pe Sentimente.ro

Free trial Sentimente.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii