Prieteni

#sentimente.ro #messenger #comunicare

SentiMess, o noua versiune de Messenger romanesc

SentiMess. Comunicarea online a devenit o trasatura primordiala a societatii moderne si atrage din ce in ce mai multi adepti. Acest nou messenger romanesc vine in completarea mesageriei instant existente deja in site din 2006.

Cu ajutorul noului messenger romanesc, in mai putin de 1 minut orice membru poate sa comunice cu cei peste 3000 de utilizatori online pe site si cu toti cei care au aplicatia instalata in calculator. Se poate intra pe messenger chiar daca site-ul nu este deschis.

Fata de optiunile de pana acum - adaugare la prieteni, la favoriti, notite despre persoanele cu care comunici, salvarea conversatiilor, raportare de abuz si smiling faces - noua versiune de messenger romanesc propune utilizatorilor un design atragator si intuitiv, precum si noi facilitati:

  • Noul messenger romanesc permite upload si management de poze direct din mesagerie!
  • Noul messenger romanesc ofera alerte instant despre vizite, cadouri, cereri de prietenie noi!
  • Noul messenger romanesc permite alegerea unui status reprezentativ pentru starea de spirit!

 

Instaleaza-ti noul messenger romanesc si monitorizeaza-ti astfel contul

SentiMess, care permite comunicarea cu membrii online fara logare pe , tine utilizatorul conectat la activitatea din site prin afisarea noutatilor din reteaua de prieteni. Astfel, prin noul messenger romanesc acesta va fi in permanenta la curent cu ceea ce se intampla in contul sau.

Vrem ca prin aceasta aplicatie de messenger romanesc sa aducem comunicarea pe .ro la un alt nivel si sa facilitam procesul de socializare, tinand in acelasi timp utilizatorii la curent cu activitatea din site”, declara Flori Dragomir, CEO MachTeam Soft, compania ce detine .ro in portofoliul de site-uri.

 

Ai deja instalat noul messenger romanesc? Da-i un upgrade!

Membrii Sentimente.ro care au deja instalat noul messenger romanesc pot face upgrade la noua versiune prin click pe “Cauta versiuni noi” din sectiunea Ajutor.

SentiMess este o aplicatie de tip messenger, venita in completarea mesageriei instant existente deja in site-ul Sentimente.ro . Aplicatia se descarca pe calculator si permite oricarui membru sa comunice cu cei peste 3000 de utilizatorii online, chiar daca site-ul nu este deschis.

Echipa Sentimente .ro va invita sa folositi noul messenger romanesc la adresa //www. sentimente .ro/messenger-romanesc

Sentimente.ro este prezent pe piata IT din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 800.000 de utilizatori ai comunitatii.

Testeaza chiar acum noua varianta de messenger romanesc oferita de Sentimente.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare