Prieteni

# cadouri de craciun #cadouri craciun #craciun #bunici

Idei de cadouri de Craciun pentru bunici

Mirosul de placinta proaspat scoasa din cuptor, de lemn ars in soba si mainile calde care te mangaiau, toate acestea iti aduc aminte de bunicii tai, poate cei mai dragi oameni din viata ta. Primii ani din viata i-ai petrecut alaturi de ei si nimic nu se compara cu amintirile pe care le ai din copilarie, cand singurul tau univers erau ei. Bunicii merita toata atentia si iubirea ta, pentru ca au fost al doilea cuplu de parinti pe care i-ai avut si care s-au straduit din suflet sa iti ofere momente magice si sa te indrume sa devii, dintr-un om mic, unul cu adevarat mare. Si pentru ca se apropie Craciunul, e momentul potrivit sa arati recunostinta, oferindu-le cadouri care sa le aminteasca de tine aproape in oricare zi din anul ce vine. Iata cu ce le poti pune un zambet larg pe fata!

 

Tensiometru

Indiferent daca sunt sau nu perfect sanatosi, varsta le impune, din pacate, cateva verificari mai riguroase in ceea ce priveste starea organelor interne, mai cu seama a inimii, care le face cel mai des probleme. Controalele la medicul de familie nu pot fi zilnice, asa ca le-ai putea veni in ajutor, pentru ca ei sa isi poata monitoriza in permanenta sanatatea inimii, oferindu-le un tensiometru digital. Astfel, de fiecare data cand simt ca ceva e in neregula sau cand vor pur si simplu sa se asigure ca totul functioneaza cum trebuie, ii pot masura tensiunea. Vor putea preveni anumite afectiuni ale cordului, care sunt destul de frecvente dupa o varsta, indiferent de stilul de viata dupa care s-au orientat.

Un album foto

Daca vrei ca ei sa poata umbla in orice moment la cutia de amintiri, cel mai potrivit cadou pentru ei de Craciun ar putea fi un album foto. Dorul poate fi, cateodata, cam mare pentru un singur apel de departe, asa ca alege cateva poze cu tine si familia ta si lasa-i sa se bucure, atunci cand rasfoiesc paginile albumului de fotografii. Poti pune si poze mai vechi, de cand erai doar un copil si ei te tineau in brate, dar si mai recente, mai ales daca intre timp ai reusit sa iti intemeiezi o familie.

Un sort de bucatarie

Desi mai toata lumea se refera la un fel de mancare delicios ca unul fiind "ca la mama acasa", noi iti propunem sa te mai gandesti putin inainte sa formulezi aceasta expresie. Pentru ca, negresit, bucatele dupa care te lingi pe degete sunt facute de bunica. Iscusinta si experienta ei vasta nu se compara cu a niciunui chef dintr-un restaurant de lux, iar bunica stie exact cat si ce sa puna in mancare, ca sa te faca sa mai ceri mereu o portie. Asa ca un cadou potrivit pentru ea ar fi un sort de bucatarie, pe care sa il poarte atunci cand iti pregateste felul preferat. Daca vrei, il poti personaliza cu un mesaj care te inspira sau cu o fotografie cu toata familia, ca sa stie cat este de apreciata pentru bucatica de suflet pe care nu uita niciodata sa o puna, atunci cand gateste pentru cei dragi.

Bunicii sunt si vor ramane primul tau univers, fara de care nu ai fi putut creste atat de frumos. Inspira-te din ideile de mai sus si fa-le un cadou pe care il merita din plin de aceste Sarbatori! si nu uita ca cel mai mare dar pe care il poti oferi lor este prezenta ta la masa de Craciun!

Advertorial

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului