Prieteni

#cadouri personalizate #cadouri #perna personalizata

Cadouri personalizate pentru prietenii tai

Cele mai reusite cadouri sunt, de cele mai multe ori, cele care reusesc sa surprinda perfect gusturile persoanei care le primeste. Daca esti inspirat insa nu gasesti nimic potrivit, cadourile personalizate pot fi cea mai buna solutie.

Daca te-ai plictisit sa petreci ore intregi prin magazine in cautarea cadoului perfect, care ar putea fi insa primit cu lipsa de entuziasm, Cadouri-Funny.eu iti ofera ocazia sa le oferi prietenilor si apropiatilor cadouri personalizate , care sa le reflecte complet gusturile.

In afara de clasicele tricouri personalizate, ai acum la dispozitie o gama larga de produse ce pot fi personalizate pentru a fi exact pe gustul prietenilor tai: de la cani pana la magneti de frigider, perne sau puzzle-uri.

Nu uita: o poza face cat o mie de cuvinte!

Canile personalizate de la Cadouri-funny.eu iti aduc mai multe inovatii interesante cu care sa iti incanti apropiatii.

De la cana fotbal personalizata, cu o minge rotativa antistres, pana la canile termosensibile sau canile fluorescente (28 lei), ai la dispozitie toate modelele necesare pentru a face o alegere reusita.

Canile termosensibile raman colorate cand sunt folosite pentru lichid la o temperatura scazuta, dar umplerea lor cu un lichid cald le face sa-si dezvaluie modelul personalizat.

In cazul in care prietenii tai nu se dau in vant dupa canile personalizate, ii poti surprinde placut cu un ceas sau cu un mousepad personalizat.

Alege unul dintre ceasurile personalizate oferite de Cadouri-Funny.eu sau chiar o statie meteo cu rama foto, higrometru si termometru personalizata, care poate fi folosita si pe post de ceas cu alarma.

Daca vrei un mouse pad personalizat, alege poza potrivita dar si forma potrivita. Mouse pad-urile personalizate de la Cadouri-Funny.eu pot fi comandata in diverse forme: dreptunghi, cerc si chiar inimioara (20 lei). 

Pentru o amintire cu adevarat speciala, poti comanda magneti personalizati in diverse marimi (de la 6 la 30 lei).

Magnetul se poate aplica pe frigider, masina de spalat, sau pe orice obiecte metalice.

Globurile cu zapada personalizate pot fi un alt cadou reusit pentru prietenii tai. Daca iti displac clasicii fulgi de zapada, poti opta pentru un glob cu inimioare personalizat (25 lei).

Puzzle-urile personalizate, A5, A4 sau A3, in forma de dreptunghi pentru un look clasic sau in forma de inimioara pentru un prieten drag sunt un cadou care ii va oferi persoanei ce il primeste si cateva ore de distractie pentru completarea modelului.

Din bumbac sau din saten, pernele si fetele de perna personalizate de la Cadouri-Funny.eu, pot fi comandate si ele in forma dreptunghiulara  sau in forma de inima. O perna personalizata din bumbac, cu dimensiunile de 40x40cm te va costa doar 30 lei si timpul necesar pentru a gasi poza perfecta.

Cadourile personalizate pot fi cea mai placuta amintire de la botez, nunti, petreceri, petreceri ale burlacilor, alte evenimente de familie. Ofera-le prietenilor tai un cadou personalizat, care sa le arate interesul si efortul depus de tine pentru a le oferi cadoul perfect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare