Prieteni

#prieteni #relatie de prietenie

Cum sa-i impresionezi prietenii

Daca vrei sa patrunzi cu adevarat in universul barbatului cu care ai inceput o relatie, este cazul sa ii cunosti prietenii si sa le faci o impresie buna. Partenerul tau iti va fi recunoscator ca stii cum sa-i cuceresti prietenii, iar impreuna veti putea petrece momente frumoase la petreceri sau in vacanta.

Cum sa faci, insa, ca sa-i impresionezi prietenii? Iata in continuare cateva metode posibile:

1 Acorda atentie prietenilor lui

Cand partenerul de viata te introduce in cercul lui de prieteni, ajungi sa cunosti oameni noi, cu care poate ai ceva in comun sau poate absolut nimic. Indiferent de situatie, incearca sa acorzi atentie fiecaruia in mod natural, fara sa para o concesie sau un efort. Discuta cu ei, pune-le intrebari, fii o gazda buna, arata-le ca te vrei ca toata lumea sa fie multumita.

2 Fa-le cinste prietenilor lui

Cand se intampla sa iesi in oras cu persoana iubita si cu prietenii acesteia, gaseste ocazia potrivita pentru a cumpara un rand de bere sau pentru a le face cinste cu ceea ce-si doresc sa bea. In acest fel vei arata ca vrei ca toata lumea sa se simta bine si ca nu esti acolo doar pentru a-i face pe plac partenerului tau.

3
Exploateaza compatibilitatea dintre prietenii tai si ai lui

Daca persoana iubita are un prieten care este singur si care ti se pare potrivit pentru cineva cunoscut, ofera-te sa le faci cunostinta sau faciliteaza o intalnire. Desigur, va trebui sa te asiguri, intai, ca initiativa ta este binevenita. Daca prietenii lui vad ca esti o tipa de treaba, se gandesc ca probabil si prietenele tale merita efortul unei intalniri.

4 Accepta provocarile si intra in jocul prietenilor

Daca in cercul lui de prieteni se joaca tot felul de jocuri care tie ti se par bizare sau nu te atrag neaparat, da-le, totusi, o sansa. Toata lumea te va aprecia pentru faptul ca esti o persoana deschisa la nou si binevoitoare.

5 Cucereste-i prietenii cu mancare

Mancarea este una dintre cele mai eficiente metode de a face impresie buna cuiva. Foloseste orice ocazie se iveste pentru a le aduce prietenilor lui niste gustari sau preparate care stii ca le-ar face placere. De exemplu, daca auzi ca unul dintre ei prefera pizza numai cu branza, data viitoare cand comanzi pentru toata lumea tine cont de acest amanunt. Daca te pricepi la gatit, foloseste acest lucru in favoarea ta.

6 Provoaca-i prietenii la un joc

Daca prietenii lui sunt priceputi intr-un anumit domeniu sau sunt mai mari decat tine si te tachineaza, foloseste un talent pe care il ai pentru a-i impresiona. Provoaca-i, de exemplu, sa mearga la patinoar sau sa traga cu arcul. Cand iti vei dovedi maestria intr-un domeniu sau altul, vei castiga puncte in plus.

7 Pastreaza legatura cu prietenii lui

Nu astepta urmatoarea intalnire de grup pentru a interactiona din nou cu prietenii lui. Tine legatura cu ei in diverse feluri. Cel mai usor este sa va imprieteniti pe Facebook, sa le dai like-uri etc. In acest fel le arati cum este viata ta si in afara relatiei tale amoroase, ceea ce inseamna un plus de autenticitate.

Sursa foto : sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii