Prieteni

#sticla de vin #cadou #vin

Ce trebuie sa stii atunci cand oferi o sticla de vin?

A face un dar cuiva e un gest frumos si plin de caldura, insa trebuie sa fii atent la anumite cutume si obiceiuri aparte care pot fi usor deplasate. Fiecare cultura are regulile ei nescrise: asa cum florile in numar impar se ofera doar in cazul unor comemorari la fel exista si cateva indicatii de care trebuie sa tii cont atunci cand oferi o sticla de vin in dar.

Ambalajul conteaza la fel de mult ca si continutul

Atentia la detalii face diferenta atunci cand vrei sa faci o impresie placuta. Intra pe site-ul RiBOX.ro si alege decoratiuni de cadouri si ambalaje distinse cu care sa personalizezi cadoul. Incearca sa incorporezi putin din caracteristicile preferate ale persoanei care il va primi. De exemplu, foloseste cateva materiale placute la atingere in culorile care stii ca ii plac. Ulterior, poti adauga o cutie de bomboane si o mica felicitare personalizata prin care sa iti arati sentimentele. Cadoul tau va fi mult mai bine primit astfel decat daca daruiesti doar sticla si atat.

Recipiente si ambalaje speciale pentru vin

Mai ales daca sticla de vin nu reprezinta intregul cadou si mai exista si alte componente pe care ai vrut sa le incluzi in darul tau, e o idee buna sa adaugi o nota de eleganta cupajului ales de tine. Foloseste cutii pentru vin din metal sau din carton modelat in diferite forme. Iti poti alege dintre cutii pentru una, doua sau chiar sase sticle de vin astfel ca ai optiuni din care sa iti alegi inclusiv in cazul in care e vorba despre un dar mai semnificativ. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa verifici care e cea mai potrivita alegere. Unele cutii au un spatiu decorat cu material transparent ce constituie o alegere foarte buna in caz ca vrei ca marca sticlei de vin sa fie evidenta inca din prima secunda.

Fii atent la ocazie si context

Se spune ca “gestul conteaza” si este perfect adevarat, dar uneori trebuie sa fii atent la contextul in care faci un dar. Regulile de bun simt se aplica aproape oriunde; de exemplu, nu ar fi o idee placuta sa oferi o sticla de vin unei persoane vicioase, care incearca sa se dezvete de un obicei nesanatos sau cuiva pe care de abia l-ai cunoscut.

In cele din urma, o sticla de vin reprezinta o invitatie la conversatie si e un cadou care arata respect si cinste. Cand a fost ultima oara cand ai facut un astfel de cadou apropiatilor tai?

Advetorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului