Prieteni

#sanatate #obezitate #barbati #sex #dieta #femei slabe #diferente intre sexe

5 motive pentru care barbatii prefera femeile slabe

Cand vine vorba despre femei, barbatii se impart in doua categorii: unii prefera femeile voluptoase, altii prefera femeile slabe. In categoria din urma se incadreaza marea majoritate a reprezentantilor sexului tare. Influentati de ceea ce vad la televizor, barbatii isi cauta partenere cu o constitutie zvelta. De ce? Iata cateva dintre motivele lor.


1Femeile slabe arata bine in orice haine. Barbatii considera ca femeile slabe sunt sexy si atragatoare indiferent de hainele pe care le poarta. O piesa vestimentara larga le vine la fel de bine precum o pereche de pantaloni skinny sau o camasa mulata pe corp.


2 Femeile slabe au atitudine. Multi barbati cred ca femeile slabe sunt mult mai increzatoare in ele, ceea ce le ajuta sa aiba atitudine si sa isi atinga scopul mai usor. Se comporta nonsalant in public, sunt zambitoare, emana multa energie pozitiva si stiu cum sa araga atentia celor din jur.


3 Femeile slabe pot fi ridicate in brate. Femeile care nu au probleme cu surplusul de kilograme pot fi ridicate in brate cu usurinta de parteneri. Barbatilor le place sa isi arate dragostea fata de iubite prin imbratisari si ridicari in brate, dar se feresc sa procedeze astfel in cazul in care iubitele cantaresc prea mult.


4 Femeile slabe sunt flexibile in pat. Barbatii nu au nevoie de partenere care sa faca acrobatii in pat, dar prefera femeile care sunt flexibile si pot schimba cu usurinta pozitiile sexuale. De aceea, sunt atrasi de femeile slabe. Ei considera ca reprezentantele sexului frumos cu siluete zvelte se misca mult mai usor, au mai multa initiativa in pat si nu obosesc atat de reprede precum femeile care au cateva kilograme in plus.


5 Femeile slabe sunt mai frumoase decat cele piele si os sau grasute. Barbatii sustin ca femeile slabe sunt acele femei care au o constitutie normala, adica nu sunt nici piele si os, nici grasute. Ei considera ca doamnele si domnisoarele care au greutatea perfecta, in concordanta cu inaltimea, sunt cele mai frumoase si reprezinta idealul lor in viata.


Sursa foto: blisstree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului