Nunta

#cerere in casatorie #casatorie #logodna

Vrei sa o ceri de sotie? Idei din care sa te inspiri pentru o cerere originala

Intr-o lume aflata mereu in miscare, cu problemele de zi cu zi atat sociale cat si financiare, ne este foarte usor sa uitam de romantism iar relatia poate avea de suferit. Nici cererile in casatorie nu mai sunt ce au fost, de multe ori acestea rezumandu-se la o simpla intrebare “vrei” urmata de un raspuns simplu si concis. Suntem practici, viata ne-o cere dar, poate fi si altfel. Iata cateva metode de a-i cere mana, fara a pierde din romantism:

1. Planuieste o excursie in timpul careia sa-i faci supriza cererii in casatorie. Poate fi o locatie romantica, undeva la munte, o locatie care sa-i aminteasca de ceva frumos. Pentru un plus de romantism chiar, poti sa o conduci pe un traseu turistic, marcat din loc in loc cu mesaje care sa o indrume catre cererea ta. Aceasta metoda cere insa timp de pregatire si prezenta ta pe acel traseu inainte de a-l parcurge in doi. Neaparat, asigura-te ca ii faci cererea cu o zi inainte de a va intoarce la vietile voastre agitate, pentru a putea petrece impreuna o seara romantica intr-un loc retras, ferit de tot ceea ce inseamna altceva decat voi doi.

2. Daca iubita ta obisnuieste sa faca calatorii in mod constant, asteapt-o la reintoarcerea acasa cu un mesaj scris pe o pancarta de genul “Vrei sa te mariti cu mine?” sau “Vrei sa fi sotia mea?”. Scrie-le insa citet si mare, pentru a le putea zari atunci cand coboara din tren sau iese din aeroport.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare