Nunta

#meniu #george clooney #amal alamuddin #meniu de nunta #delicatese italienesti #hamburgeri americani # organizare nunta # meniu nunta

Vrei sa ai un meniul de la nunta ca al lui George Clooney? Iata ce trebuie sa faci

Dupa un weekend plin de petreceri si festivitati extravagante, luni, 29 septembrie, George Clooney si Amal Alamuddin au spus oficial "DA" in cadrul unei ceremonii restranse din sediul primariei din Venetia. Cele patru zile petrecute de miri si invitati in superbul oras italian au fost "scaldate" in cele mai rafinate bauturi si au fost "condimentate" cu cele mai distinse preparate. Iata cum a aratat cea mai mare parte a meniului din care s-au infruptat celebritatile in Venetia!

Tequila, bautura vedeta a nuntii

Vedetele si invitatii participanti la bucuria impartasita de cei doi miri au avut ocazia de a degusta o tequila speciala, detinuta de compania Casamigos, al carei coproprietar este chiar George Clooney. Potrivit surselor apropiatilor, pe parcursul celor patru zile de petrecere s-au consumat nu mai putin de 100 de baxuri de sticle de tequila.

Petrecerea burlacilor, incununata de trufandale italienesti

Clooney si cei mai apropiati dintre prietenii lui au organizat petrecerea burlacilor la celebrul restaurant Da Ivo, cu specific venetian si toscan. Burlacii au fost rasfatati de chefii localului cu flori de dovlecei umplute, paste tagliolini si trufe.

Ceremonialul nuntii, scaldat in savoare italiana

Desi ceremonia propriu-zisa a nuntii a durat mai putin de 15 minute, momentul a fost marcat ulterior de un bufet savuros pregatit cu mare atentie de celebrul Chef italian Riccardo Da Pra. Principalele gustari au fost prosciutto cu smochine si mamaliga cu ciuperci salbatice. Meniul principal a culminat cu risotto cu lamaie, homar si biban de mare. Ceremonia a fost incheiata, bineinteles, cu un tort de nunta, despre care nu se cunosc inca detalii.

Petrecerea de a doua zi, un picnic la piscina

A doua zi dupa ceremonie, dl. si dna. Clooney, impreuna cu invitatii lor, s-au relaxat la piscina hotelului Cipriani, iar meniul a constat in gustari "usoare". Bufetul a fost format din preparate din peste proaspat, sandvici-uri cu bacon si ou (sandwich club), buffalo mozarella si salate de rosii, dar si din hamburgeri americani. La capitolul deserturi, invitatii s-au infruptat din cheesecake si gelato. Printre bauturile care au "stins" preparatele de la bufet s-au numarat sampania, Bellinis, tequila, apa minerala, espresso-urile si cafeaua intalieneasca.

Sursa foto: usanews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului