Nunta

#tendinte nunta 209 #costum mire #costum nunta #rochii de mireasa #nunta

Tendinte nunti, destinatii nunti, rochii de mireasa si costume de mire 2019

Care sunt cele mai bune tendinte de nunta din acest an? Ce va purta mireasa si mirele, care sunt trendurile la nunti si destinatiile de nunta cele mai populare in 2019.

 

Alege rochia de mireasa potrivita pentru nunta ta! Pentru mirese designerii au creat modele cat mai variate, printre care se remarca si rochiile colorate, cu degradeuri de lila, sau cu imprimeuri florale. Colectiile de rochii de mireasa au fost create pentru femeile increzatoare, pline de optimism. Ornamentele delicate din dantela, broderiile florale aplicate si imprimeurile cu flori colorate sunt special folosite pentru a crea un stil romantic, plin de prospetime.

In anul 2019 poti vedea in colectiile designerilor o gama larga de materiale, accesorii, ornamente sofisticate (paiete, cristale, margele, pene, franjuri, volane si altele) aplicate manual si siluete care se pot potrivi oricaror femei care iubesc moda, din orice colt al lumii.

Alte tendinte se refera la rochiile de mireasa cu spatele gol, cu decolteu in V, cu umerii goi. in colectiile designerilor apar si rochiile simple dar in acelasi timp foarte elegante, in stil regal, cu trena lunga si voal amplu. O astfel de rochie a purtat ducesa de Sussex, Megan Markle.

O tendinta este data de tinuta de mireasa din mai multe piese vestimentare, din pantaloni, bustiera, voal sau tinuta tip salopeta cu un umar gol. Sunt in tendintele modei si rochiile tip sirena, rochiile din dantela, din materiale translucide, cu broderii aplicate manual, cu trena detasabila, capa, voal scurt si altele.

Buchetul miresei va fi din flori naturale, parfumate, cat mai luxuriant, legat cu o panglica asortata care poate fi din matase sau chiar din catifea. El poate cuprinde flori de camp, flori de gradina, dar si clasicii trandafiri. De asemenea, o atentie mare se da la detalii si de aceea sunt utilizate si cateva elemente suplimentare care au o textura aparte, ca de exemplu: crengute, fructe de padure, frunze, fire de iarba. Verdele apare frecvent in buchet, dar si nuantele de albastru, argintiu, auriu sau de cupru la anumite elemente decorative mai putin obisnuite. Culorile preferate sunt roz-portocaliu sau living coral, nuanta piersicii, lila, liliac si altele. Florile in trend sunt orhideele, trandafirii, freziile, dalia, bujorii, florile de camp, lavanda, etc.

Care sunt cele mai frumoase destinatii de nunta in anul 2019? Daca vrei sa ai o nunta de vis, in acest an poti alege ca destinatie de nunta: Italia, Grecia, plajele din Insulele Caraibe (Barbados, Antigua, Jamaica, Grenada), Italia, Hawai sau alte insule exotice apreciate de turistii din intreaga lume.

De la nunta nu vor lipsi bufetele traditionale, cu dulciuri, inghetata, prajituri, bauturi variate, apreciate de invitati. in anul 2019 alimentele vor fi transformate in arta. Oaspetii vor fi intampinati cu platouri ornate deosebit, cu preparate culinare care au si arome speciale, flori comestibile, cu delicii de prajituri colorate si fursecuri asezate in forme creative.

Tendintele la costume de nunta 2019 cuprind costume care imbina diferite modele si tesaturi. Sunt apreciate si accesoriile in trend, papioanele din matase ori catifea, papioanele si esarfele cu imprimeuri deosebite, acele de cravata, batistele, brosele si pandativele. Sunt in trend mai ales esarfele prinse cu brose sau cravatele model Windsor care sunt putin mai mari decat cele clasice.

Afla care sunt cele mai frumoase colectii de costume de mire de la Grazie Filipeti care au fost apreciate in acest an. Acestea sunt realizate din materiale de lux, sunt elegante, au finisaje perfecte si sunt in tendintele modei din acest an.

Cele mai populare sunt costumele Tuxedo, costumele business, costumele din materiale in dungi sau in carouri, in nuante de culori foarte frumoase de bleumarin, maro, gri-cenusiu, rosu bordo, alb si negru. Foarte deosebite sunt sacourile din tesatura tip stofa tweed, sau din catifea. Un farmec aparte si un plus de eleganta au sacourile din satin sau matase cu imprimeuri sofisticate.

Mirele trebuie sa se gandeasca daca vrea sa fie mai formal sau mai casual, iar apoi sa decida ce model de costum va alege. Recomandat este sa vada mai ales colectii de imbracaminte de nunta care sunt realizate de designeri cu experienta si care le vor putea da sfaturi utile astfel incat sa faca alegerea cea mai buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare