Nunta

#nunta #tatal miresei #planificare nunta # organizare nunta

Tatal miresei si sarcinile la nunta fiicei sale

Primirea invitatilor veniti de departe, dansul cu fiica lui, descarcarea produselor grele sunt cateva dintre sarcinile potrivite pentru tatal miresei. La nunta, acesta isi poate aduce contributia in numeroase feluri.


Tatal miresei, ghid pentru invitatii care sosesc

In timp ce viitorii miri sunt ocupati cu ultimele pregatiri inainte de nunta, tatal miresei poate sa-i ia de la gara sau de la aeroport pe invitatii care vin din alte localitati. In acest fel, exista cineva de incredere care dispune de timp sa astepte si sa-i duca cu masina pana la locul de cazare.

Tatal miresei poate coordona lucrarile pentru nunta

Daca nunta implica ridicarea unui cort sau chiar cateva lucrari de constructie, tatal miresei ar putea fi cea mai potrivita persoana sa coordoneze aceste lucrari. El poate vorbi ca de la barbat la barbat cu cei din echipa de lucru, in timp ce femeile vor putea sa aranjeze decoratiunile.

Comisioane pentru nunta: o sarcina pentru tatal miresei

Drumurile de la un furnizor la altul si ridicarea produselor comandate sunt doar cateva lucruri pe care le poate face socrul mic. Tot tatal miresei este cel care poate sa imparta bacsisurile acolo unde este necesar. Descarcarea baxurilor de sticle este o sarcina potrivita pentru barbati precum tatal mirelui si tatal miresei.

Melodia pentru dansul cu tatal miresei

Chiar daca traditia este importanta mai mult la americani, efectul ramane acelasi peste tot: dansul miresei cu tatal ei este un moment emotionant, in care cei doi sunt in mijlocul atentiei. Este bine ca mireasa sa se gandeasca din timp, impreuna cu tatal ei, la o melodie pe care ar putea dansa la nunta. Se poate ca cei doi sa aiba gusturi muzicale diferite sau, dimpotriva, sa existe mai multe variante care le plac. Este recomandat sa fie aleasa o piesa muzicala cu o durata de maxim 4 minute, cu versuri care sa-i reprezinte pe amandoi. Ideal este ca versurile sa se potriveasca foarte bine cu relatia lor de tata-fiica.

O alta sarcina este cea a pasilor de dans. Daca tatal nu obisnuieste sa danseze deloc, fiica lui ar putea exersa cu el inainte de nunta si chiar ar putea sa-l ajute sa ia cateva lectii.

Tatal miresei isi poate asista sotia

Tatal miresei are ocazia sa fie asistentul personal al sotiei sale, soacra-mica. Aceasta il poate ruga sa faca pentru ea diverse lucruri pentru a castiga timp. In plus, tatal miresei este bine sa danseze atat cu sotia si fiica lui, cat si cu soacra mare, noua lui cumnata. In acelasi timp, tatal miresei poate juca rolul de gazda inainte, in timp si dupa nunta, mergand sa vorbeasca cu invitatii, sa faca conversatie sau sa afle daca are cineva nevoie de ajutor.

Tatal miresei isi reprezinta familia

In calitate de cap al familiei, tatal miresei are ocazia sa-si reprezinte familia la nunta fiicei lui. Cum mireasa este personajul central al nuntii, imaginea familiei din care provine are, si ea, o importanta majora. Un gest elegant, un discurs reusit, un ajutor oferit la timp sunt doar cateva lucruri deosebite pe care le poate face tatal miresei.

Sursa foto: dexknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului