Nunta

#nunta #shopping

#stauacasa este perioada ideala pentru shopping de nunta!

Cine s-ar fi gandit la inceputul lunii martie ca vom ajunge in mai putin de doua saptamani sa stam in case si sa ne ingrijoram in privinta sanatatii noastre si a celor dragi? Cu toate acestea, cel mai sanatos lucru pe care il putem face in perioada aceasta este sa ascultam de recomandarile autoritatilor si sa limitam iesirile din casa. Daca puteti lucra de acasa este ideal: cumparati tot ce aveti nevoie pentru o saptamana, eventual dati comenzi online si astfel nu veti nevoiti sa iesiti deloc din casa. Nu va faceti provizii pentru cateva luni, pentru ca nu este nevoie. Magazinele vor fi aprovizionate permanent, iar imbolnavirile de coronavirus vor incepe sa fie din ce in ce mai putine peste cateva saptamani, daca luam exemplul Chinei.

Nu va panicati si incercati sa desfasurati diferite activitati cat stati acasa: cititi cat mai mult, stati la povesti cu familia, invatati o limba straina, meditati, faceti curat in toata casa. Activitati se gasesc, iar timpul este din plin! In plus, daca urmeaza sa va casatoriti anul acesta sau anul viitor, este momentul ideal sa va planificati nunta sau sa puneti la punct ultimele detalii.

Stim ca aveti mari emotii daca ati planificat nunta in luna mai sau iunie a acestui an, insa trebuie sa fiti optimisti si sa va ganditi ca totul va reveni la normal si veti avea nunta de vis pe care ati vrut-o dintotdeauna!

Asa ca este momentul ideal sa definitivati lista de invitati si sa achizitionati tot ce nu ati apucat pana acum, inclusiv produsele care fac diferenta. Bineinteles, vorbim despre shopping din magazinele online. In perioada aceasta, este bine sa incurajam companiile romanesti si sa cumparam cat mai mult din magazinele online din tara. Astfel, nu doar ca ne vom bucura de preturi foarte bune si transport rapid, dar vom contribui si la stabilitatea economica a tarii, atat cat se poate si a micilor firme care sunt afectate in perioada aceasta.

Iar daca va intrebati ce puteti cumpara pentru nunta, va sugeram sa va indreptati atentia spre decoratiuni sau materiale din care le puteti confectiona chiar voi. De exemplu, daca va doriti funde decorative pentru masini, insa nu va plac cele existente pe piata sau aveti o idee deosebita, puteti cumpara tulle de la Crisiashop si puteti sa le confectionati foarte simplu. Tulle-ul este un material foarte folositor pentru nunti, folosit atat pentru confectionarea rochiei de mireasa si a rochiilor pentru domnisoarele de onoare, dar si in deferite scopuri, in special cand vine vorba despre decoraratiuni.

Daca va doriti o sala de evenimente decorata deosebit, va sugeram sa apelati tot la tulle. Puteti accesoriza scaunele cu funde deosebite, puteti imbraca stalpii salii (daca exista) cu tulle, arcadele ce vor sta la intrare pot fi si ele impodobite cu acest material deosebit. Si sa nu uitam ca din tulle puteti confectiona si saculeti pentru marturii, decoratiuni pentru masina si multe altele. Practic, tulle-ul este de nelipsit la nunta!

Speram ca v-am fost de ajutor cu recomandarea de a cumpara tulle in perioada aceasta si va recomandam sa va petreceti timpul cat mai frumos, stand in casa, astfel incat sa se limiteze numarul imbolnavirilor si sa ne putem bucura cu totii de o viata normala in cel mai scurt timp!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/82p7JgzKOpo

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare