Nunta

#stil feminin #party #petrecere burlacite #burlacite

Petrecerea burlacitelor in stil glam. Cum sa organizezi cel mai distractiv party

O moda a occidentului a fost preluata usor-usor si la noi. Este vorba despre petrecerea burlacitelor, acel party dat de mireasa inaintea nuntii si la care sunt invitate, de regula, domnisoarele de onoare. Iata ce trebuie sa faci pentru o petrecere reusita, in care fetele sa se simta speciale:

Alege o tematica

Uita de petrecerile zgomotoae cu stripperi! Ele sigur nu-s pe gustul partenerului tau, iar tu ai ocazia sa te bucuri de momente speciale doar intre fete si fara acest "condiment" erotic. Da-le invitatelor tale impresia ca, pret de cateva ore, sunt tratate precum niste staruri de cinema.

Si inca un amanunt: petrecerea voastra nu trebuie neaparat organizata noaptea, ci ziua, la lumina veti avea parte de momente unice. Nu o spunem noi, ci specialistii in organizarea unor astfel de evenimente memorabile.

Si ce-ar fi sa alegi o tematica pentru acest party? Asa cum in cluburi se poarta petrecerile cu tematica gen Hollywood party, Bond party sau Jungle party, tu organizeaza o serbare eleganta, o petrecere glamour, in stil frantuzesc.

Trimite invitatii

Ca totul sa fie cat mai oficial si mai frumos organizat, trimite-le prietenelor pe care vrei sa le inviti la petrecere invitatii. Nu uita sa specifici pe ele dress-code-ul vestimentar.

Poate fi vorba despre un anumit tip de rochie, din tul, spre exemplu, sau poate doar de un accesoriu - o palarie.

Decorul

O astfel de petrecere o poti organiza foarte bine in intimitatea casei tale. Atentie insa la decoruri. Ele trebuie sa se potriveasca foarte bine cu tematica. Creeaza ghirlande din dantela colorata, umple incaperile cu flori si nu uita de lumanari. Chiar daca nu e seara si intuneric, ele vor da un farmec aparte locului.

Trateaza cu multa seriozitate aceste detalii. O fata de masa aurie va exprima opulenta si in acelasi timp eleganta. Aranjeaza totul cu bun gust, dand locului in care organizezi party-ul un aer ceremonial.

Meniul

Meniul nu trebuie sa fie sofisticat, dar nici banal. Cateva antreuri si un fel principal este suficient. In definitiv, ati venit sa va distrati.

Un punch si, evident, sampania, nu trebuie nicidecum sa lipseasca.

Organizeaza o sedinta foto profesionista

Probabil ca singurul barbat care ar putea sa ia parte pentru scurta vreme la petrecerea voastra ar fi un fotograf profesionist. Fa-ti invitatele sa se simta ca niste dive. Aranjati-va si fiti gata sa faceti poze precum starurile. Va veti distra copios si vei ramane cu amintiri de neuitat!

Sursa foto: stylemepretty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului