Nunta

# nunta home-made #invitatii nunta #invitatii #nunta

Nunta home-made, o solutie viabila?

Sigur ai auzit in trecut de mirese care alegeau sa-si faca propriile prajituri, aranjamente florare, invitatii de nunta sau chiar si propriile rochii de mireasa.

Nuntele home-made au fost foarte populare in urma cu ceva ani. Acest trend era sustinut de diverse superstitii si de anumite publicatii de specialitate care iti ofereau suport de la A la Z.

Timpul

Solutia pare convenienta in prima faza din punct de vedere financiar. Insa, te-ai intrebat vreodata cat de mult efort si timp trebuie sa cheltuiesti? Miresele care opteaza pentru stilul do-it-yourself pot alege sa faca chiar si fiecare buchet de flori manual. De multe ori insa, la final sfatuiesc pe toata lumea sa apeleze la o firma specializata. Frustrarea si stresul acumulat pot sa transforme mult asteptatul eveniment intr-unul nu la fel de roz cum si-au imaginat.

Sa analizam in continuare cateva aspecte legate de, probabil, primul pas din cadrul organizarii unei nunti si anume invitatiile de nunta.

Pretul

Angajarea unui profesionist nu este neaparat mai scumpa. Gandeste-te ca te poti confrunta cu anumite greseli dupa realizarea invitatiilor. Daca nu ai apelat la o firma, vei fi obligat sa faci un nou drum pentru a cumparat cartuse, hartie si plicuri. Mai mult, greseala o vei plati din buzunarul tau.

Apeland la o companie, nu numai ca reduci timpul consumat si stresul acumulat, dar eviti plati suplimentare neplanificate survenite in urma posibile greseli.

Impactul emotional

Bineinteles, pentru a realiza invitatii de nunta poti apela la familie. Aproape oricine isi doreste sa-ti fie aproape si sa-ti sara in ajutor in timpul pregatirilor de nunta. Acest aspect nu este neaparat unu favorabil. Sa ne gandim ca matusa Claudia s-a implicat profund in realizarea unui design care pe tine te lasa race si stii ca ii vei frange inima daca-i vei spune ca nu-l vei folosi. Cum rezolvi aceasta problema?

Din fericire, profesionistii nu se vor simti jigniti daca refuzi sugestiile lor.

Ce poate fi mai usor decat sa intri pe google, sa pornesti o cautare in genul: invitatii nunta, iar apoi sa alegi optiunile preferate, sa comanzi, pentru ca in final sa ai totul rezolvat si fara batai de cap.

Publicitate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare