Nunta

#ogodna #inel logodna

Magia logodnei, completata de un inel uimitor E-Ring

Uniunea a doua persoane in institutia casatoriei reprezinta expresia clara a aprecierii, iubirii si completarii reciproce. Planurile de casatorie nu apar insa inainte ca viitorul norocos sa ii ceara alesei sale sa ii devina partenera de viata, in fericitul moment al logodnei.

Multi aleg ocazii cu totul speciale, isi surprind partenerele prin cereri spectaculoase, insa "cireasa de pe tort" este reprezentata de fiecare data nu de cadrul special, nu de circumstantele deosebite alese pentru cererea in casatorie, ci de inelul de logodna care incheie intregul moment atunci cand este pus pe degetul partenerei.

Fara indoiala, inelul de logodna trebuie sa fie cu totul si cu totul special, intrucat va fi accesoriul de pret care va fi prezent pentru o perioada indelungata pe degetul partenerei, alaturi de viitoarea verigheta. Intelegand importanta inelului de logodna, specialistii www.e-ring.ro ofera viitorilor miri posibilitatea de a alege un inel uimitor, personalizat in functie de preferinte sau ales din gama variata de modele disponibile in oferta complexa din cadrul magazinului online.

Cum poate fi ales cel mai potrivit inel de logodna?

Totul tine, in acest caz, de preferintele viitoarei mirese. Gusturile acesteia trebuie sa fie cunoscute foarte bine de catre partener, intrucat varietatea modelelor ofera posibilitatea multumirii oricaror exigente la E-Ring.

Cei care pun accent pe frumusetea simplitatii ori pe eleganta stilului modern si minimalist opteaza, de obicei, pentru modele clasice de inele de logodna. Un astfel de stil este mai mult decat potrivit pentru femeile care adora delicatatetea si finetea oferita de simplitatea liniilor inelelor de logodna clasice. Intr-un astfel de caz, un model Halo sau Solitaire va fi alegerea ideala de care se pot bucura viitorii miri.

Pe de alta parte, exista si femei care isi doresc sa iasa in evidenta, sa se puna in valoare pana in cele mai mici detalii, incluzand aici si minunatul inel de logodna ce vesteste viitoarea casatorie. Intr-un stil glamour, astfel de femei opteaza pentru inele de logodna cu o piatra cat mai mare, ce nu poate fi trecuta cu vederea, ori, se orienteaza catre designuri ce readuc la viata alte epoci. Se prefera in acest caz un stil retro sau vintage, cu modele deosebite, incarcate cu numeroase pietre pretioase.

Rubinul, smaraldul, safirul sau ametistul sunt alegeri alternative la diamantele clasice, completand frumusetea inelului de logodna preferat. Clasicul inel cu diamant nu reprezinta neaparat dorinta oricarei viitoare mirese. In unele cazuri, mult mai indragit ar putea fi un inel de logodna ce imita o bijuterie transmisa in familie din generatie in generatie, chiar daca nu diamantul este piatra pretioasa reprezentativa, ci rubinele, safirele sau oricare altele.

Intr-un astfel de caz, in care se cauta mai mult iesirea din anonimat si evidentierea pe cat posibil a inelului de logodna, E-Ring pune la dispozitia doritorilor modelele de inele de logodna Three-Stone, Side-Stone sau Eternity.

Desi clasicul nu se va demoda niciodata, exista si o alta tendinta in materie de inele de logodna. Acestea trebuie uneori sa fie cat mai sofisticate, mai elegante si mai pretentioase, pentru a aduce multumire purtatoarei si pentru a atrage efectiv toate privirile. Comparativ cu alte perioade, acest trend isi face simtita prezenta mai pregnant in perioada curenta. Viitorii miri trebuie astfel sa acorde o atentie deosebita preferintelor partenerelor, pentru ca efectul inelului de logodna sa fie pe masura asteptarilor.

Pentru ca inelul de logodna semnifica promisiunea iubirii pe viata, designul trebuie sa fie unul deosebit, insa si materialele din care este realizat trebuie sa reflecte personalitatea si stilul purtatoarei.

Aurul nu mai reprezinta o optiune restrictiva in prezent, intrucat inelele de logodna pot fi realizate si din alte metale pretioase, precum aur alb, platina sau chiar argint. De la materiale si pana la pietrele pretioase ce le accesorizeaza, inelele uimitoare ajung sa completeze astfel magia logodnei, spre fericirea cuplului.

Inele de logodna personalizate – specializarea E-Ring

Alegerea inelului de logodna perfect poate fi o misiune cu un grad ridicat de dificultate, in special daca preferintele viitoarei purtatoare sunt complexe. Viitorul mire se vede astfel pus in situatia de a cauta un inel care sa indeplineasca toate aceste preferinte, dar care sa si surprinda partenera printr-un element deosebit.

In unele cazuri, modelele prezente pe piata nu indeplinesc toate cerintele, motiv pentru care se impune necesitatea inelelor de logodna personalizate. E-Ring poate duce la indeplinire cu succes si acest obiectiv.

Daca febra cautarilor inelului de logodna perfect se finalizeaza cu frustrarea de a nu identifica cel mai potrivit model, personalizarea isi intra in rol. Multe persoane pleaca de la conceptia gresita ca realizarea unui inel de logodna personalizat implica timp indelungat si mult mai multe resurse financiare investite. Lucrurile nu stau insa deloc asa, daca se face apel la bijutierii profesionisti www.e-ring.ro, care pot aduce la viata orice idee cu privire la cum trebuie sa arate inelul de logodna dorit.

Procedura nu este deloc una complicata, pentru ca fiecare viitor mire sa reuseasca sa obtina modelul cautat, care ii va impresiona pe deplin partenera. Personalizarea poate incepe de la o schita, de la o simpla descriere sau de la imbinarea mai multor elemente distinctive ale catorva inele de logodna.

Odata ce s-a stabilit design-ul, care poate fi rasucit, clasic, cu modele florale, linii tribale sau oricare astfel de caracteristici, urmeaza alegerea materialului. In egala masura se acorda o importanta deosebita si alegerii pietrelor pretioase ce vor completa inelul, pietre ce pot fi solitare sau combinate in modele unice.

Consultanta oferita de specialistii E-Ring vine in completarea dorintelor viitorului mire, pentru ca alegerea inelului sa fie cat mai usoara si placuta, iar modelul final obtinut sa impresioneze realmente viitoarea purtatoare.

In cazul in care exista grija ca modelul final nu ar putea fi conform cu asteptarile, aceasta ar trebui pe deplin eliminata. Odata ce au fost parcursi toti pasii, urmand doar conceperea inelului - la E-Ring poate fi realizat in mai putin de 21 de zile - clientul poate beneficia de o pre-vizualizare a rezultatului.

Mai exact, intregul proiect este realizat in varianta grafica, tridimensionala, inclusiv in format foto, cat si video, pentru ca rezultatul ce urmeaza a fi obtinut sa poata fi validat de doritor, ori pentru a adauga anumite modificari.

Ulterior acestui proces, de la o simpla schita se ajunge la o prezentare detaliata, urmand doar conceperea bijuteriei. Tehnologia utilizata de E-Ring in acest sens implica cele mai moderne aparaturi de imprimare 3D, alaturi de turnarea in aur conforma cu proiectul si mai apoi accesorizarea si montarea pietrelor pretioase de catre cei mai experimentati bijutieri ai momentului.

Inele de logodna unicat, pentru un moment cu adevarat magic

Indiferent de stilul sau designul cautat, de materialele utilizate pentru conceperea inelului de logodna ori de tipul si numarul pietrelor pretioase incluse, la E-Ring oricine are posibilitatea de a obtine un inel de logodna conform cu specificatii foarte exacte.

Orice schita poate fi transpusa in realitate, orice descriere poate fi reflectata intr-un proiect tridimensional adaptabil, in asa fel incat unicitatea sa fie caracteristica principala ce va marca stilul inelului de logodna.

Fie ca este vorba de un model prezent in catalogul online, fie ca se alege un design 100% personalizat sau un model ce imbina elementele retro si vintage cu minimalismul si eleganta moderna, inelul de logodna realizat de E-Ring va completa elementul de magie al cererii oficiale in casatorie, a ceremoniei speciale de logodna.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului