Nunta

#machiaj #nunta #sfaturi machiaj #machiaj nunta

Machiajul de mireasa, in 10 pasi simpli. Nu ai nevoie de niciun ajutor!

In ziua nuntii trebuie sa fii cea mai frumoasa! Pentru asta, poti plati bani grei la un salon de infrumusetare pentru un machiaj profesional sau te poti aranja gratuit si singura. Secretul este sa faci cateva repetitii inainte de mare eveniment pentru a te asigura ca iese totul perfect.

1. Realizeaza o baza de machiaj perfecta

Pielea ta trebuie sa arate perfect, de aceea cauta din timp produsele de machiaj care te avantajeaza precum anticearcanul, fondul de ten, pudra sau fardul de obraz. Mai intai va trebui sa aplici o baza de machiaj. Apoi, aplica fondul de ten cu degetele, in miscari circulare pana jos pe gat. Adauga iluminator acolo unde vrei ca fata ta sa straluceasca.

2. Astupa petele

Orice pata rosiatica trebuie acoperita. Pune fond de ten pe ea, apoi un pic de corector anticearcan mat si astupa cu pudra.

3. Aplica pudra bronzanta

Un truc folosit de stilisti este aplicarea pudrei bronzante in forma literei 3, pornind de la linia parului.

4. Adauga blush

Aplica blush pe pometi la o distanta de doua degete departare de nas. Apoi, printr-o miscare circulara, marcheaza bine linia lor.

5. Farduri de pleoape in culori naturale

Cele mai potrivite farduri de pleoape pentru machiajul de mireasa sunt cele in nuante nude - bej, maro deschis, sampanie, roz foarte pal. Acestea se aplica intr-un singur strat, pana in pliul ochiului.

6. Truc pentru ochi mai mari

Pentru ca ochii tai sa para mai mari, contureaza cu un creion dermatograf cu o linie subtire atat pleoapa de jos, cat si cea de sus. Apoi, cu un contur lichid ingroasa treptat linia pana spre coltul exterior al ochiului, intr-o panta ascendenta.

7. Gene bogate

Pentru a avea gene bogate, stilistii recomanda utilizarea a doua tipuri de mascara - unul pentru volum si unul pentru alungire. Asta daca nu vrei sa iti aplici direct gene false.

8. Sprancene perfecte

Sprancenele iti incadreaza fata frumos daca sunt conturate bine. Pentru a te asigura ca se vad bine in fotografii va fi nevoie sa le conturezi putin mai pronuntat, insa nici o linie prea dura nu e frumoasa.

9. Ruj de buze rezistent

Tine cont ca in ziua nuntii trebuie sa ai un ruj foarte rezistent. Aplica pe buze cu o saptamana inainte, zi de zi, balsam, pentru a evita sa te trezesti cand nici nu te astepti cu buze uscate si crapate.

10. Aplica pudra

Cand esti gata este momentul sa aplici un strat de pudra pentru a fixa machiajul.

Sursa foto: glamour.com, weddingsmakeuplooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului