Nunta

#nunta #pregatiri nunta #nunta sarcina #mireasa insarcinata

Insarcinata la propria nunta: cum sa te simti cea mai frumoasa mireasa!

In primul rand, nu va trebui sa faci din sarcina un motiv de rusine, chiar daca printre invitati ai si persoane cu idei preconcepute. La nivel global, peste 20% din mirese sunt insarcinate. Asadar, scapa de inhibitii: in definitiv, te indrepti catre cea mai frumoasa zi din viata ta! Iata de trebuie sa tii cont pentru organizarea nuntii!

Alege o rochie de mireasa adecvata

Rochia de mireasa este un vis pe care il ai din copilarie si la care nu trebuie sa renunti in ruptul capului. Rochiile in stil roman pot masca cu usurinta burtica tuguiata care a inceput sa se iveasca in jurul taliei. Alege pantofi confortabili - ceremonia si petrecerea se pot dovedi epuizante si mai solicitante decat este recomandabil in perioada sarcinii.

Anunta invitatii de sarcina ta

Nu este cazul sa faci o surpriza din faptul ca esti insarcinata. Anunta oaspetii de aceasta schimbare in viata ta. Iti va fi mai usori sa impui si reguli mai drastice la petrecere: ora limita, fumatul pe terasa sau in zone indepartate de masa la care te asezi etc.

Opteaza pentru o verigheta larga

Pregateste o verigheta mai larga pentru ceremonie. In timpul sarcinii, degetele tale se vor ingrosa destul de mult. Vei putea reduce dimensiunea verighetei la un bijutier dupa ce vei naste.

Gandeste un meniu special

Anunta din timp la restaurant ca vei dori un meniu special pentru tine si da-i sefului de sala sau chiar bucatarului indicatiile necesare pentru a pregati mancarea potrivita si, poate, si pentru alte invitate aflate in aceeasi situatie. Va trebui sa tii cont si de lista de invitati. Unele prietene s-ar putea sa fie deja mamici si inca sa alapteze. Vezi ce mancaruri au voie sa consume si intocmeste o lista cu meniurile speciale.

Nu uita de luna de miere

Organizarea nuntii este stresanta, dar gandul ca te vei putea bucura apoi de luna de miere ar putea sa mai atenueze din emotii si asteptari. Pentru ca totul sa mearga perfect, planifica din timp luna de miere, insa nu inainte de a lua in calcul si noile responsabilitati ale sarcinii. Intreaba doctorul daca poti calatori cu avionul sau daca poti sta la plaja.

Sursa foto: maternitystyle.typepad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare