Nunta

#inlocuire mireasa # mireasa decedata #nunta india #atac de cord #mireasa #deces

INCREDIBIL! O mireasa a murit in timpul ceremoniei de nunta. Ce au decis familiile mirilor sa faca, a socat o lume intreaga!

O zi fericita s-a transformat bursc pentru familiile a doi miri care isi oficiau relatia. Mireasa a facut atac de cord si a murit chiar in timpul ceremoniei. Cu toate acestea, familiile celoi doi miri su decis sa continue ceremonia.

 

Nunta care avea loc in India a luat o turnura la care nimeni nu se astepta dupa ce tanara mireasa a murit in timpul ceremoniei. Medicul chemat la fata locului nu a mai putut sa o salveze pe tanara, constantand decesul.

Mireasa, pe nume Surbhi, s-a prabusit la inceputul ceremoniei, in timp ce schimba ghirlandele traditionale cu viitorul sot, Manjesh Kumar, in urma unui atac de cord. Medicul care a ajuns la fata locului nu a mai putut sa o salveze. 

Dupa declararea decesului, cele doua familii s-au sfatuit si au ajuns la concluzia ca trebuie sa continue ceremonia. Mireasa a fost inlocuita de sora mai mica a acesteia, Nisha.

Pe parcursul ceremoniei, trupul femeii decedate a fost dus intr-o camera alaturata si, dupa ce nunta s-a terminat, rudele s-au ocupat si de inmormantare. 

O ruda a miresei decedate a explicat aceasta situatie precizand ca nu au stiut ce sa faca. Aveau sentimente amestecate: durere in fata mortii si fericire pentru nunta. 

“Nu am stiut ce sa facem in acea situatie. Ambele familii au discutat si cineva a sugerat ca sora mea mai mica, Nisha, sa fie casatorita cu mirele. A fost o situatie bizara, intrucat nunta surorii mele mai mici a avut loc in timp ce cadavrul celeilalte surori statea intins intr-o alta camera”, a declarat Saurabh, fratele celor doua mirese, potrivit nzherald.co.nz.

Surse foto: pexels.com, nzherald.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare