Nunta

# selfie stick mirese #accesorii nunta #mirese #nunta

Inca un accesoriu nelipsit de la nunta. Primul selfie stick pentru mirese

In febra “selfiurilor”, o casa de moda din New York, SUA, a dezvaluit in cadrul prezentarii colectiei de rochii de mireasa pentru toamna/iarna 2016, primul selfie stick pentru mirese.


Batul pentru selfie a fost creat in asa fel incat sa se asorteaze perfect cu tinutele elegante pe care reprezentantele sexului frumos le imbraca in ziua nuntii. Noul selfie stick pentru mirese este accesorizat cu bucatele de oglinzi stralucitoare, iar la baza lui este decorat cu o floare alba, artificiala, pe care femeile o pot asorta la rochia de mireasa.

Un astfel de produs costa 500 de dolari, insa batul de selfie in ton cu rochia miresei este un moft care va face, cu siguranta, senzatie in randul invitatilor. Selfie stick-ul pentru mirese este deja disponibil in buticurile casei de moda Reem Acra la pretul de 500 de dolari.

Faimosul producator din New York se lauda cu fani din randul celor mai cunoscute celebritati, printre care Angelina Jolie, Madonna si chiar Beyonce.

Sursa foto: nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare