Nunta

#invitatii botez #invitatii de nunta #nunta #botez

De unde cumparam invitatii de nunta si botez, la preturi avantajoase

Sunteti protagonistii unui eveniment special din viata dumneavoastra? Trebuie sa aveti in vedere foarte multe detalii, incepand cu vestimentatie pana la pregatirea invitatiilor. Indiferent ca este vorba de nunta sau de botez, www.deluxe-cards.ro sta la dispozitia dumneavoastra pentru cele mai creative si interesante modele.

Ce produse comercializeaza aceasta companie?

Deluxe Cards este o firma cu sediul in Bucuresti care se ocupa cu crearea si vanzarea invitatiilor de nunta, a celor de botez si de asemenea marturii pentru ambele evenimente dar si hainute pentru botez.

In cadrul invitatiilor de nunta, pe site-ul firmei veti gasi modele din diferite colectii - Clara, Alice, Emma - sau puteti opta direct pentru stilul dorit, de exemplu invitatii in stil comic, invitatii clasice, elegante, tip papirus dar si 3D. O data ales stilul, puteti sa optati si pentru culoarea preferata sau cea care este predominanta in cadrul evenimentului. Pe site puteti selecta si optiunea de personalizare digitala gratuita sau accesa pagina cu promotii.

Tot in cadrul acestui eveniment, cei de la Deluxe Cards va ajuta si in alegerea cardurilor pentru meniu, a numerelor de masa sau a plicurilor pentru bani. O gama variata de modele, stiluri si culori va sunt puse la dispozitie pentru o alegere optima.

Paharele mirilor, cosuletele sau pernutele pentru verighete le puteti comanda tot de pe acest site, accesand categoria "accesorii de nunta", din cadrul sectiunii "Marturii". Aveti de ales dintr-o varietate de produse, ornamentate in stil clasic, elegant sau mai extravagant.

In cazul in care pregatiti petrecerea de botez, trebuie sa aveti in vedere si alegerea invitatiilor. Create in diferite stiluri, clasice, elegante, comice sau tip cutie, cu siguranta veti gasi cel mai potrivit model pentru dumneavoastra. Acestea pot fi realizate la comanda in culorile propuse, personalizate cu harta sau locatia restaurantului si de asemenea la unele modele pot fi adaugate si fotografii reprezentative. Preturile variaza intre 0.40 lei cardurile de confirmare si 4.5 lei invitatiile, in functie de modelul dorit si modificarile solicitate.

Cum timpul in procesul de pregatire este foarte important, puteti alege si hainutele pentru botez tot de la aceasta companie. Atat pentru fetite cat si pentru baietei, firma prezinta o varietate mare de produse.

De exemplu, pentru fetite aveti la dispozitie modele diverse de rochite, bolerouri, caciulite, papuci si gulere aditionale iar pentru baieti sunt disponibile camasi, papioane, pantaloni, costume, caciulite de diferite materiale si culori. Preturile la aceste produse variaza intre 39 lei si 419 lei.

Tot la categoria botez, puteti opta si pentru diverse accesorii ca: lumanari de botez, trusouri, seturi de cutii de cadou sau cruciulite cu fundita.

Lumanarile de botez sunt confectionate din ceara alba, la care se adauga tull de diferite culori si figurine diverse.

Trusourile contin un prosop mic (90/50 cm), prosop mare (130/70 cm), fasa (130 cm), panza mir, sticluta mir, sapun preot, bineinteles fiind adaugate fundite si aplicatii colorate divers.

Cuferele si cutiile pentru cadouri sunt decorate in stil vintage, cu flori, sau clasic cu broderie alba si se vand atat separat, cat si la set de 3 sau 5 produse.

Cruciulitele pot fi comandate in functie de preferinte cu pietricele sau simple, fiind decorate frumos cu o fundita roz sau albastra.

Daca doriti ca evenimentul sa ramana amintire pentru cei dragi, trebuie neaparat sa alegeti una din marturiile Deluxe Cards. Haioase, simple, elegante sau romantice, cu siguranta veti gasi varianta care sa va reprezinte cel mai bine. Pe site veti gasi cele mai originale modele de cadouri personalizate, carte de oaspesti, suport de pix sau de lumanari si chiar seturi de cutite pentru tort pentru a impresiona si cel mai pretentios invitat.

In colectia de marturii pentru botez puteti opta pentru figurine in forma de bebelus, de culoare albastra sau roz, diverse obiecte din sticla (suzete, papucei, carucioare), cutiute din carton dar si mini rame foto pe care le puteti bineinteles personaliza cu poza copilasului.

Unde ii puteti gasi pe cei de la Deluxe Cards?

Aceasta firma are sediul central in Bucuresti, sectorul 3 insa ii puteti gasi si in alte orase din tara precum: Constanta, Timisoara, Iasi, Suceava si Cluj, acesta din urma avand deschise 2 magazine. Reprezentantii Deluxe Cards pot fi de asemenea contactati telefonic, la unul din numerele afisate pe site, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00-18.00. Puteti apela cu toata increderea la echipa Deluxe Cards pentru servicii profesionale si de calitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului