Nunta

#toamna #rochii de mireasa #mireasa #nunta

Daca toamna ar fi o zeita, ar purta una dintre aceste trei rochii de mireasa

Toamna este aici, chiar daca din punct de vedere al temperaturilor, vara este inca alaturi de noi. Insa, probabil ati observat si voi ca serile incep sa devina racoroase, zilele sunt din ce in ce mai scurte si dimineata a inceput sa isi simtita prezenta ceata in unele zone. Nu mai este mult si deja vom vedea covoare aramii formate din frunze, dealuri pictate in nuante superbe de rosu, galben, maro si aramiu.

Persoanele care suspina dupa vara, inca nu si-au dat seama de frumusetea toamnei. Chiar daca este mohorata, are o frumusete aparte, pe care nu o intalnim in nici un alt anotimp. Daca ati putea vedea dincolo de capriciile vremii si de ploile caracteristice acestui anotimp, v-ati putea bucura mai mult de diminetile racoroase in care va trezeste cafeaua aburinda sau ceaiul preferat, de serile linistite in care stati sub patura si cititi sau urmariti un film alaturi de persoana iubita, de ciocolata calda, dovleac copt, escapadele la munte.

Daca toamna ar fi o zeita, probabil ar fi cea mai frumoasa dintre zeitele anotimpurilor. Invatati sa apreciati plimbarile lungi, chiar si in oras. Veti observa ca aerul devine mai curat pe masura ce temperaturile scad, iar culorile o sa va bucure ochii si mintea.

Si daca suspinati dupa vara pentru ca este anotimpul oficial al nuntilor, trebuie sa stiti ca toamna, nuntile sunt la fel de reusite, daca nu chiar mai frumoase. In primul rand, canicula nu mai exista, asa ca disconfortul creat de aceasta dispare. Daca vreti sa organizati petrecerea de nunta intr-un cadru superb, toamna este anotimpul ideal. Ganditi-va cat de frumoasa ar fi o sedinta foto alaturi de copacii aramii si de un covor de frunze.

Daca ar fi sa ne gandim la toamna ca la o zeita ce urmeaza sa se casatoreasca in curand, ce fel de rochie de mireasa i-ati atribui? Trebuie sa recunoastem ca si noi ne-am gandit destul de mult la acest lucru si intr-un final am ales trei modele superbe de rochii de mireasa, pe care vi le recomandam si voua daca va casatoriti toamna aceasta sau toamna viitoare.

1. Rochia de mireasa Marygold: este o creatie superba, ce face parte din categoria rochiilor tip sirena. Intreaga rochia este acoperita de aplicatii delicate, albe, atat din dantela, dar si margelute, iar manecile din tulle fin sunt accesorizate cu cristale Swarovski. Este o rochie eleganta, comoda si care o sa va confere un aer rafinat, exact ce aveti nevoie pentru o nunta de toamna.

2. Rochia de mireasa Rhodos: in cazul in care va doriti o rochie tip printesa, deosebita, pe care sa o purtati intr-un local special, cum ar fi un conac, un palat, un ballroom de lux, aceasta este aleasa. Este confectionata din tulle si dantela delicata, astfel incat desi pare voluminoasa, rochia este comod de purtat.

3. Si ultima recomandare, Rochia de mireasa Santa Maria este destinata persoanelor care isi doresc un look ravasitor in ziua nuntii. Este o rochie de mireasa 2 in 1, asa ca puteti alege si o trena detasabila. Nu-i asa ca este superba?

Speram ca alegerile noastre v-au impresionat si ca veti opta pentru una dintre aceste rochii, in cazul in care veti fi mirese in curand.

Sursa foto: lanovia.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare