Nunta

#party nunta #nunta 2016 #petrecere nunta # organizare nunta #nunta

Cum tranformi o nunta clasica intr-una inedita

Daca ai nunta anul acesta, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa tragi adanc aer in piept. Da la o parte emotiile si stresul si planifica totul cu calm si cu rabdare. Si pentru ca vrei cu siguranta ca nunta ta sa fie altfel, sa fie deosebita, trebuie sa te rupi putin de traditii si sa incerci ceva inedit.

 

Crezi ca e obligatoriu ca mireasa sa poarte voal sau ca nuntasii sa va arunce cu orez in cap cand iesiti din biserica doar pentru ca asa se spune ca e bine? Daca esti in stare sa treci peste prejudecati, atunci ai toate premisele sa organizezi un eveniment deosebit, care sa iasa din tipare.

Iata cateva traditii pe care cu putina imaginatie le poti adapta, moderniza:

Un tort amuzant

 

Varianta tortului clasic, decorat ultraelegant, poate fi inlocuita cu unul amuzant precum cele din imagine. Cu cat vei starni zambete pe chipul invitatilor, pe atat mai bine. Sau, in loc de tort supraetajat, poti miza pe briose. Exista o multime de modalitati vesele de a le decora si este si o modalitate mai simpla si mai eficienta de a imparti „tortul”.

Un prim dans netraditional

 

Multe cupluri sunt ingrozite de ideea valsului mirilor. E primul dans care deschide petrecerea, deci ar trebui sa fie perfect. Doar ca e si dificil sa iti reuseasca. Ce-ar fi insa daca ai alege o melodie mai optimista si sa dansati asa cum stiti voi sa o faceti, fara sa va formalizati prea mult de felul in care va miscati? Va fi sansa voastra sa straluciti si sa va scoateti la iveala personalitatea.

Carduri de multumire

 

In mod obisnuit, dupa nunta, mirii trimit felicitari de multumire pentru darurile primite. Voi, in schimb, puteti sa le pregatiti din timp si sa le oferiti personal invitatilor chiar inainte sa plece de la petrecere.

Pantofi fara toc

 

Daca nu ai vreo prietena care sa se fi maritat inaintea ta probabil ca nu are cine sa iti spuna cat de chinuitor este sa stai toata noaptea pe tocuri de 10 centimetri fara sa te schimonosesti o clipa si eventual sa si dansezi in continuu. Poti purta, in schimb, sandale cu platforma sau chiar balerini. Picioarele tale iti vor multumi, cu siguranta.

Salutari video

 

Sa le ceri oaspetilor sa se semneze intr-o carte de oaspeti s-ar putea sa fie o sarcina pe care multi sa o omita si, practic, sa nu obtii ceea ce ti-ai dorit. Fa totul mult mai amuzant. Amenajeaza un colt pentru inregistrari, unde invitatii sa lase cate un mesaj video, o urare inregistrata pe camera. Peste ani, se va transforma intr-o amintire mult mai interesanta.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare