Nunta

#alegere invitatii nunta #invitatii nunta #nunta

Cum stii ca ai ales o invitatie de nunta perfecta? Afla citind in continuare!

Viata este compusa din alegeri: unele sunt banale, iar unele ne pot schimba viata. Alegem la ce ora ne trezim, ce mancam dimineata, daca bem sau nu cafea, ce mijloc de transport folosim pentru a ajunge la locul de munca si asa mai departe. Aceste alegeri le putem incadra la "automatisme" pentru ca de multe ori nici nu ne mai gandim la ele. In fiecare zi alegem ce credem ca este mai bine pentru noi si fara sa ne dam seama, facem si compromisuri.

Iar cand vine vorba despre alegeri cu adevarat importante, fie decidem dintr-un impuls care varianta ni se pare mai buna, fie ne luam timpul necesar pentru a analiza situatia. Insa, in oricare dintre cazuri pot aparea regrete si intrebarea "ce ar fi fost daca as fi ales altfel?"

Nimeni nu poate lua decizii in locul nostru, asa ca trebuie sa ne asumam orice alegere, indiferent despre ce este vorba. Iar daca tot este aproape vara, sa vorbim despre niste alegeri care probabil or sa va intereseze pe cat mai multi dintre voi. Este vorba despre alegerile ce tin de pregatirea nuntii.

Daca urmeaza sa va casatoriti in curand, probabil alegerile cele mai grele au trecut si aveti deja rezervata locatia, biserica, fotograful, formatia care va canta sau DJ-ul, meniul de nunta si asa mai departe. Si probabil ati stabilit deja si lista de invitati, asa ca urmeaza sa le trimiteti invitatiile. Le-ati ales deja? Daca nu, fiti fara grija: puteti sa alegeti de acasa ori din vacanta sau chiar si de la locul de munca, invitatiile de nunta. Cum? Apeland la un magazin online de specialitate! Spre exemplu, puteti alege invitatii nunta de la CrisiaShop.

Iar daca ati ales deja invitatiile de nunta si aveti dubii in legatura cu acestea, o sa va prezentam cateva aspecte dupa care sa va ghidati si care va pot convinge ca ati ales cele mai bune invitatii de nunta pentru voi.

  1. Invitatiile de nunta se potrivesc cu tematica nuntii sau stilul nuntii. Daca vreti o nunta cu influente vintage si ati ales un model de invitatie care va poarta cu gandul la secolul trecut, atunci ati facut cea mai buna alegere!
  2. A fost "dragoste la prima vedere": daca ati vizionat zeci de modele si totusi v-a ramas gandul la o singura invitatie, pe care ati si ales-o intr-un final, atunci acea invitatie a fost "aleasa".
  3. Nu va puteti lua ochii de la invitatie si va ganditi ca dupa nunta, va fi o amintire frumoasa.
  4. Daca ati trimis deja o parte dintre invitatii si ati primit raspunsuri pozitive, sa stiti ca poate a contribuit si invitatia, mai ales daca are un design atractiv.
  5. Ati ales o invitatie care sa va reprezinta ca si cuplu, din toate punctele de vedere? Atunci de ce mai aveti dubii? Este clar ca ati ales invitatia perfecta.

Daca va ganditi ca ati fi putut alege alt model de invitatie, probabil ati fi spus asa si daca alta ar fi fost decizia. Mereu apar modele noi de invitatii, asa ca este important sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine in acest moment.

Voi cum ati stiut ca invitatia aleasa este cea perfecta pentru voi?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare