Nunta

#petrecere #nunta #cadou #invitat

Cum sa fii cel mai bun invitat la nunta

Cand primesti invitatia la o nunta, primul gand nu trebuie sa fie "Cum ma imbrac?" ci un gand de bucurie pentru tinerii care au decis sa intemeieze o familie. Afla cum te poti bucura alaturi de ei de momentul special, fiind in acelasi timp un invitat model.

Pentru a onora cu adevarat invitatia cuplului indragostit de a fi prezent in momentul in care cei doi isi spun juramintele, trebuie sa pornesti la drum cu o atitudine pozitiva . Daca data nuntii sau cheltuielile necesare iti provoaca numai sentimente neplacute, nu trebuie sa te simti prost daca alegi sa refuzi invitatia.

Atunci cand alegi totusi sa participi la o nunta, trebuie sa te bucuri cu adevarat de acest eveniment special din viata a doi indragostiti.

Nu uita ca nuntile sunt uneori o ocazie rara de a-ti revedea intreaga familie, astfel ca trebuie sa respecti cu adevarat aceasta ocazie, pentru a crea amintiri frumoase atat pentru tine, cat si pentru miri .

Vezi care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a fi cel mai bun invitat la nunta:

 

Alege cu atentie cadoul de nunta

 

Tinerii casatoriti accepta adesea fara rezerve cadourile in bani, lasate de invitati nasilor la plecare. Daca vrei sa faci o surpriza placuta mirilor si sa le oferi si un obiect, in afara de bani, trebuie intotdeauna sa-i consulti pe apropiatii lor.

In mod obisnuit, mirele si mireasa, ocupati cu pregatirile pentru ziua cea mare, nu pot raspunde nelamuririlor tuturor invitatilor. Daca vrei sa stii cat costa consumatia in localul ales de miri, pentru a le face un cadou financiar mai mare, consulta nasii sau parintii cuplului.

Tot ei sunt cei mai potriviti si pentru a te ajuta sa alegi un alt cadou, care sa le fie de folos mirilor odata ce incep viata in caminul lor.

Daca situatia financiara nu-ti permite sa le oferilor mirilor cadoul pe care vrei cu adevarat sa il oferi, ofera-ti expertiza personala. Daca te pricepi la tehnologie poti ajuta cuplul sa creeze un site cu poze si filmulete de la nunta. Daca prajiturile tale sunt legendare, te poti oferi sa pregatesti un desert pentru petrecerea de logodna sau pentru dimineata zilei nuntii. 

 

Fii in forma

 

Odata ce ai luat hotararea de a participa la nunta, trebuie ca in ziua cea mare sa fii in forma maxima!

Uita de grijile cotidiene si bucura-te de atmosfera vesela si de multimea de petrecareti. Nuntile sunt momente care raman mult timp in amintirea invitatilor, de aceea trebuie sa te prezinti cat mai in forma.

Glumeste si razi la glumele altora, fara a folosi insa umorul impotriva altor invitati.

Daca reusesti sa-i ajuti si pe cei din jur sa intre mai usor in spiritul petrecerii, te vei simti mai bine, iar mirii iti vor fi recunoscatori pentru ca ai intretinut atmosfera.

 

Profita de ocazia romantica

 

Pentru cuplurile casatorite, o invitatie la nunta poate fi un prilej romantic de a retrai momentele speciale in care au depus juraminte de credinta unui fata de celalalt.

Nu va sfiiti de la manifestari de afectiune in public, insa nu uitati ca mireasa si mirele trebuie sa fie centrul atentiei, nu cuplul care se saruta de 15 minute intr-un colt.

Chiar daca ai sosit la nunta singur sau singura, nu trebuie sa pleci la fel. Fii deschis catre posibilitati noi si fa cunostinta cu ceilalti invitati singuri de la nunta. Poate ca nu iti vei cunoaste sufletul pereche la aceasta nunta, dar de ce sa nu incerci sa cunosti oameni noi?

Astfel, nunta, prilej de bucurie pentru cuplul de indragostiti poate devenit inceputul unei relatii semnificative pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare