Nunta

# consiliere nunta # meniu nunta #Petru Buiuca #Masterchef

Cum alegi meniul perfect pentru nunta. Te ajuta Petru Buiuca, primul MasterChef

Cand stabilesti meniul pentru nunta, cel mai bine este sa apelezi la sfatul unui profesionist. Te va scuti de batai de cap si gafe culinare care vor ramane in amintirea invitatilor. 

In curand reincepe sezonul nuntilor, iar cei care planuiesc sa se casatoreasca anul acesta au din ce in ce mai multe emotii. Si, daca in alegerea florilor, a rochiei sau a verighetelor acestia se sfatuiesc de cele mai multe ori cu rudele sau prietenii, atunci cand vine vorba despre meniu, lucrurile se complica. Cu siguranta ca mai toti viitorii miri s-au intrebat ce restaurant sa aleaga pentru cea mai importanta petrecere din viata lor si, mai ales, cu ce sa isi serveasca invitatii. Unde mai pui ca, dupa zile sau chiar saptamani intregi de cautari, meniul ales pare in continuare incomplet, fara sa iti poti explica de ce. 

Petru Buiuca, primul castigator al celui mai celebru concurs culinar din Romania este pregatit sa isi puna toata experienta in sprijinul tinerilor care isi doresc ca meniul lor de nunta sa fie cu adevarat o reusita. Astfel, bucatarul a pus bazele unui proiect indraznet, prin care le ofera consultanta tuturor celor care urmeaza sa isi uneasca destinele si isi doresc sa aiba parte de un sfat specializat, atat in alegerea preparatelor cu care vor sarbatori ziua cea mare, cat si a locatiei unde se vor bucura de acest moment. 

Ideea mi-a venit dupa ce cateva cunostiinte au inceput sa-mi ceara astfel de sfaturi si am inteles cata nevoie au tinerii care se casatoresc de asa ceva. Majoritatea au intrebari care nu fac altceva decat sa le consume timpul si nervii, cand ei ar trebui doar sa se bucure de ceea ce li se intampla. De acum, pot raspunde eu inlocul lor ce garnitura merge cel mai bine la friptura de porc si ce peste sa aleaga. Totodata, ii pot ajuta sa faca cea mai buna alegere urmarind raportul calitate- pret, care sa se incadreze in bugetul lor si sa le ofere cu adevarat o petrecere reusita”, a explicat Petru.

Asa ca, daca te casatoresti anul acesta si iti doresti ca meniul tau sa fie demn de un adevarat festin marca MasterChef, Petru Buiuca te poate consilia pas cu pas, iar serviciul este la indemana oricui. “Vreau foarte mult sa ii scap de aceasta grija complet, asa ca merg cu tinerii insuratei la restaurant, analizez locatia, aleg si degust meniul nuntii. Si nu va speriati, nu costa o avere. Eu sunt de parere ca oricine trebuie sa aiba acces la servicii de calitate”, a declarat tanarul bucatar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului