Nunta

#coafura nunta homemade #coafura nunta #mireasa #nunta

Coafuri pentru nunta: 3 idei pe care le poti pune in aplicare acasa

Una dintre cele mai dificile sarcini de care va trebui sa te achiti este organizarea propriei nunti. Chiar daca ai parte de ajutor profesionist (si cate dintre noi au aceasta sansa la dispozitie sau accepta sa lase in seama altcuiva o sarcina atat de delicata), cel mai frumos eveniment din viata ta tot te va costa timp, bani, stres si emotii, nu toate pozitive.

E natural sa incercam pe cat posibil sa usuram din aceasta presiune. Pana la urma, ziua nuntii ar trebui sa iti aduca bucurie, nu si mai mult stres. Daca deja te agiti numai la gandul ca in cea mai frumoasa dimineata din viata ta te vei trezi devreme pentru a te lasa pe mana fetei care te machiaza si a celei care te coafeaza, avem pentru tine cea mai buna recomandare: 3 coafuri care arata senzational si pe care le poti face chiar la tine acasa. Da, e posibil, si nu iti trebuie nicio mana incercata de hairstylist! Vezi despre ce e vorba!

3 coafuri simple pentru mirese ravisante

Fiecare mireasa petrece ore nenumarate stresandu-se in legatura cu coafura sa. Ce-ai zice daca ai reteza din radacina aceasta sursa de presiune si, in loc sa compari agitata mii de fotografii cu cocuri sau sa suni in nestire hairstylisti pentru a te programa, ai folosi acel timp pentru a-l umple cu iubirea viitorului tau sot? Suna minunat, dar irealizabil? Dimpotriva! iti recomandam in randurile de mai jos 3 coafuri pentru nunta pe care le poti face chiar tu, acasa: nu ai nevoie decat de dorinta si de produse de calitate. Iata despre ce e vorba!

Impletitura eleganta

Fetele cu par bogat vor adora pur si simplu aceasta idee de coafura pentru nunta. Poti porni de la o impletitura clasica, in 3, pe care sa o formezi la spate cu putin ajutor din partea domnisoarelor de onoare sau pe care sa o aranjezi pe o parte, sau poti trece la modele de impletituri mai creative.

Incepe in toate cazurile prin a spala parul cu un produs de calitate, care sa ii confere volum, sa curete delicat si totodata eficient si sa hidrateze suvitele; vei fi incantata de cat de bine va arata parul tau. Vei descoperi numeroase variante de sampon profesional pe pastel3.ro, de unde poti alege ceea ce ti se potriveste.

Tine cont de problemele cu care te confrunti atunci cand iti alegi samponul: opteaza pentru unul purificator daca te lupti cu excesul de sebum, de exemplu. Ai insa la dispozitie variante nenumarate, pentru par uscat, impotriva matretii, pentru stralucire sau pentru protectia culorii parului vopsit. Dorintele oricarei mirese se vor transforma in realitate.

Londa LONDACARE Sampon Purifying

Sursa foto: Pastel3

Dupa ce te-ai spalat pe par, aplica un balsam usor si usuca parul cu capul in jos, pentru un plus de volum. Trece parul pe o parte si impleteste-l in 2, in 3, in spic sau intr-o coada de peste, dupa dorinte. Nu uita sa finisezi cu fixativ, ca sa te asiguri ca nimic nu iti va ameninta integritatea coafurii.

Coc simplu, la spate

Putine coafuri pot rivaliza cu gratia si eleganta naturala a unui coc simplu: nu degeaba e considerat a fi optiunea numarul unu in materie de coafuri pentru nunti. E alegerea perfecta pentru tine daca ai firul de par gros sau daca te casatoresti intr-o luna calda si te temi ca emotiile si temperatura de afara te vor face sa transpiri.

Spala din nou parul cu unul dintre produsele recomandate, hidrateaza-l si aplica si un produs de protectie termica. Aduna tot parul la ceafa si prinde-l intr-un coc bogat, pe care sa il decorezi cu accesorii de par glam sau cu flori naturale, in functie de stilul pe care il abordezi. Poti opta inclusiv pentru un coc din impletituri sau pentru unul simplu, jos, de balerina. Raporteaza-te intotdeauna la stilul rochiei pentru un efect armonios, de mireasa care arata ca scoasa din cutie.

Par ondulat, cu accesorii

Nimic nu e mai diafan si mai frumos decat buclele suave, de inger. Parul ondulat e o optiune minunata de coafura atat datorita frumusetii sale, dar si caracterului nepretentios, care il transforma intr-un hairstyle pe care il poti obtine foarte usor in intimitatea casei tale.

In cazul in care ai parul cret de la natura, tot ce trebuie sa faci este sa aplici o crema pentru bucle, dupa ce l-ai spalat si hidratat cu produse dedicate tipului sau. Usuca apoi parul cu un foehn dotat cu difuzor, pe o temperatura mai scazuta, care sa nu dauneze buclelor.

Daca ai parul drept, foloseste un ondulator, dupa ce ai spalat si uscat suvitele. Sfatul nostru este sa mizezi mai degraba pe bucle mari, voluminoase, care sa imprime romantism coafurii tale de nunta.

In ambele cazuri, scoate coafura din anonimat cu ajutorul accesoriilor pentru par. O diadema glam, prinsa la spate, iti va da un aer de printesa, iar florile naturale, asociate intr-o cununa, iti vor contura un vibe boho. Din nou, tine cont de stilul nuntii si al rochiei tale inainte de a lua orice decizie.

Dupa cum ai vazut, este perfect posibil sa te coafezi acasa pentru propria nunta! impletiturile elegante, cocurile simple si parul ondulat sunt optiuni perfecte de coafuri care nu pun dificultati si pe care le poti realiza chiar tu. Mizeaza intotdeauna pe produse de styling si de ingrijire de calitate, din game profesionale, iar parul se va transforma in chip uimitor, ascultandu-ti "cuminte" toate indicatiile si aratand perfect in coafura pe care ai ales-o.

Sursa foto principala: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare