Nunta

# coafuri nunta femei #coafuri nunta #nunta

Cele mai potrivite coafuri de nunta pentru femei

Stiu ca toate femeile, in mod special miresele, devin confuze si ingrijorate in legatura cu orice priveste nunta lor! Una dintre chestiunile cu care miresele se confrunta este cum sa aleaga coafura pentru nunta si care este aceasta.

 

De aceea, va prezint cateva dintre ultimele si cele mai interesante coafuri pentru nunta oferite de mireasa-perfecta.ro. Asa ca, daca nunta voastra este anul acesta, fiti atente aici!

Inainte de a incepe, trebuie sa va spun ca aceste coafuri nu sunt specifice anumitor tunsori sau lungimi. Asa ca, daca aveti parul lung, mediu sau scurt, nu trebuie sa va ingrijorati. Veti gasi cea mai buna coafura pentru voi! Lasati-va grijile deoparte si luati aminte!

Una dintre cele mai moderne coafuri, bine clasate, este coafura vintage. Va amintiti acest stil? Coafurile vintage au fost purtate de femeile din anii ’20, ’30, ’40 si poate si…anii ’80… Ele permit fiecarei mirese sa isi descopere sau…redescopere stilul! Se caracterizeaza prin eleganta si rafinament, dar si printr-o nota aparte de mister.

Una dintre coafurile specifice genului vintage sunt cele care includ purtarea parului intins, neted, lins’’, cu valuri, cu bucle sau bobul ¾.

Puteti adauga un aspect retro printr-un mic voal, asezat asemenea unei palarii. Procedand asa, veti da un iz retro tinutei voastre, mai mult decat va puteti imagina.

O alta coafura vintage este cocul sau prinderea parului, in pozitii diferite: la ceafa, mai spre crestet, intr-o parte etc. Ele nu trebuie excluse in nicio circumstanta! Nimeni nu poate rezista sau nimeni nu poate ignora eleganta, stralucirea, clasicul din ele!

Coafurile anului sunt coculetele gen balerina, cele impletite si cele pe ceafa.Va puteti condimenta aceste coafuri prin adaugarea de flori, bijuterii, tiare si voaluri.

Inainte de a trece la alte coafuri, trebuie sa mai stiti ceva! Ultimele coafuri amintite se potrivesc mai bine femeilor cu parul lung sau mediu. Dar unele dintre mirese au tunsori scurte… Ce este de facut? Si pentru domnitele cu parul pana la linia maxilarului exista solutii, precum coculetele lasate jos de tot, pe ceafa, ca niste codite de iepuras.

O ultima coafura la care ne vom opri este cea cu parul lasat liber pe spate, cu bucle razlete sau coafurile cu parul semi – prins. Puteti spori aspectul feminin si grandoarea prin adaugarea voalului, a ornamentelor de tot felul, cum ar fi bijuteriile, florile, tiarele, funditele etc.

Acum stiti care sunt cele mai populare si la moda coafuri. Mai trebuie sa stiti, insa, ca, in alegerea coafurii, trebuie sa tineti seama de forma fetei, de trasaturile parului, de rochie si de locatia nuntii. Nu uitati nici de personalitatea voastra, coafura fiind o extensie fizica a acesteia!

Orice ati alege, fiti convinse ca veti fi cele mai frumoase dintre toate femeile prezente, in orice caz cea mai minunata in ochii mirelui!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare