Nunta

#vereghete #pregatiri nunta #nunta #inel de logodna

Alegerea inelului de logodna si a vereghetelor, deloc usoara! Ce trebuie sa stii

Casatoria este un pas important pentru fiecare cuplu. Totul incepe in momentul cererii, cand partenerul ii ofera iubitei traditionalul inel de logodna.

Alegerea inelului de logodna nu este deloc usoara. Iar cateva saptamani sau luni mai tarziu, viitorii miri se vad pusi in situatia de a alege vereghetele perfecte pentru nunta. Iar cum ofertele sunt nenumarate si alegerile sunt dificile.

Designerii de bijuterii vin insa in ajutorul tau, anuntand lansarea noii colectii de inele de logodna si verighete din aur care spun mai departe povestea cuplurilor de indragostiti de la noi din tara.

"Verighetele si inelele de logodna IONA urmeaza aceeasi linie minimalista a brandului. Ne-am dorit sa facem verighetele cat mai accesibile pentru cupluri, de aceea preturile noastre pornesc de la 1.650 lei / pereche. De asemenea, pentru noi este foarte important confortul interior al verighetelor pentru ca acestea vor fi purtate de clienti intreaga viata", spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

O noutate a colectiei sunt diamantele negre al caror farmec este potentat de aurul alb, iar "vedeta" colectiei este Miraculum Mundi.

"Inspirati de frumusetea poeziei lui Lucian Blaga, Eu nu strivesc corola de minuni a lumii, bijutierii nostri au creat verighete cu aspect de gheata si 36 de diamante pozitionate pe muchie, o tehnica foarte complexa pe care numai un bijutier experimentat o poate realiza. Pentru montarea pietrelor in verighetele Miraculum Mundi se lucreaza aproximativ 4 saptamani. Avem bijutieri foarte buni la noi in tara si ne-am propus sa le demonstram clientilor ca verighetele produse in Romania sunt la un nivel calitativ inalt", a adaugat Simona Telteu.

Bijuteriile sunt creatiile designerilor de produs si ale maestrilor bijutieri din Romania. Sunt lucrate cu precizie in aur de 14K galben, alb si roz si cu diamante albe sau negre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare