Nunta

# amintiri invitatie nunta #invitatie nunta #amintire #nunta

Alege o invitatie superba pentru nunta ta si ramai cu o amintire frumoasa!

Daca te gandesti bine, toate etapele din organizarea unei nunti sunt dificile. Insa, una dintre cele mai dificile este alegerea invitatilor. Oamenii sunt diferiti, asa ca si preferintele in ceea ce priveste organizarea unei nunti sunt diferite. Unii isi doresc o nunta intima, la care sa fie martori doar familia si cativa prieteni apropiati, altii vor sa aiba o nunta mare, la care sa fie prezenti cateva sute de invitati. Totul tine de preferintele viitorilor miri, de cati prieteni au, de cat de numeroase sunt familiile fiecaruia. Nunta nu ar trebui sa fie o obligatie din partea nimanui: nici mirii nu ar trebui sa se simta obligati sa invite anumite persoane, dar nici unele persoane nu ar trebui sa accepte o invitatie la nunta doar din obligatie.

Asa ca viitorii miri trebuie in primul rand sa faca o lista cu invitatii care le vin in minte prima data. Apoi sa verifice daca numarul de invitati de pe lista este acelasi cu numarul de locuri la care s-au gandit prima data. Bineinteles ca se mai pot face si exceptii si se mai pot adauga cateva locuri, astfel incat toate persoanele sa fie invitate.

Iar dupa ce lista invitatilor a fost finalizata, urmeaza alegerea invitatiilor. Daca ai trecut deja prin asta, stii ca exista sute de modele dintre care poti alege. Si cu fiecare model vazut, parca iti este si mai greu sa alegi. Si nu e de mirare, avand in vedere ca toate invitatiile arata superb.

Daca esti in cautarea unor invitatii, iti recomandam sa iti indrepti atentia si asupra magazinelor online. Este mult mai simplu si rapid si in plus, poti viziona in liniste toate modelele disponibile, astfel incat sa iei cea mai buna decizie. Pe site-uri, vei gasi invitatii de nunta speciale pentru tine si nu vei regreta mai apoi ca nu ai stiut de un anumit model care poate ti-ar fi placut mai mult decat ce ai ales deja.

Iar daca nu esti hotarat inca, in continuare o sa iti prezentam cateva modele de invitatii si speram sa iti faci o idee despre cum ai vrea sa arate invitatiile de la nunta ta.

Daca eleganta este cuvantul care o sa caracterizeze cel mai bine nunta ta, atunci trebuie sa alegi o invitatie pe masura. Alege un model cu un scris deosebit, din colectia Boutique. Fundalul neaparat sa fie alb si nota de eleganta sa fie reprezentat de suportul invitatiei. Nu-i asa ca deja iti place acest model?

Nunta ta va avea motive vintage sau chiar tematica medievala? Atunci alege o invitatie din colectia Clara, in care sa se impleteasca aceste elemente. O invitatie tiparita pe o hartie care pare a avea marginile arse si care se ruleaza si se leaga cu o sfoara delicata este exact ce iti trebuie pentru a iesi din tipare. Cu siguranta invitatii o vor pastra ca amintire.

Si daca iti doresti o nunta clasica, desprinsa din povesti, atunci alege o invitatie din colectia Alice, care sa se deschida intr-un mod deosebit. O invitatie care nu lasa detaliile la vedere din prima clipa, o invitatie care sa surprinda. Nu-i asa ca e deosebita?

Indiferent de modelul invitatiei, ar fi bine daca ai inmana cat mai multe invitatii, in loc sa le trimiti. Macar persoanelor care stau cu tine in acelasi oras. Ar fi un gest frumos si cu siguranta se vor bucura.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului