Nunta

#inele de logodna celebre #istorie inele de logodna #inele de logodna #inele

Afla care sunt cele mai celebre inele de logodna

Dragostea este un sentiment unic si extrem de minunat. Mai devreme sau mai tarziu cu totii ajungem sa cunoastem acest sentiment care ne face sa ne simtim unici. De fapt, cea mai stralucitoare dovada a dragostei este un inel cu diamante veritabile. Orice femeie isi doreste sa fie surprinsa si sa poarte la un moment dat un inel cu diamante. Totusi, un inel special nu trebuie sa fie numaidecat o bijuterie extrem de scumpa. De exemplu, la e-ring gasiti inele speciale, cu modele inedite si extrem de frumoase la preturi accesibile.

Celebritatile par sa aiba parte de tot felul de astfel de surprize atunci cand se pune problema unei cereri in casatorie. Ele primesc tot felul de bijuterii scumpe din sofisticatul univers nobiliar.

Istoria inelelor de logodna cu diamante este destul de longeviva, mai ales ca primul inel cu diamante a fost daruit ca un simbol al iubirii din partea lui Maximilian I de Austria catre Maria de Burgundia, in anul 1477. Asa se face ca in ziua de astazi inelele de logodna cu diamante au ajuns sa fie considerate cele mai sugestive dovezi de dragoste eterna.

In acelasi timp, in momentul in care sunt purtate de diferite celebritati, aceste mici obiecte pretioase reusesc sa formeze un trend al domeniului. In continuare vom prezenta istoria inelelor de logodna purtate de cele mai celebre persoane de–a lungul vremii. Iata care sunt inelele de logodna remarcabile:

Inelul de logodna pe care l-a primit Printesa Diana este unul dintre cele mai mediatizate obiecte care face parte din familia regala. Acest inel era de 18 carate si avea un safir oval imprejmuit de 14 diamante. Sigur ca exista o multime de legende si zvonuri referitoare la acest inel: se spune ca printul Charles ar fi stimulat-o pe Diana sa aiba un raspuns afirmativ, desi nu dorea ca aceasta sa se pripeasca in legatura cu marea decizie. De asemenea, Printesa este cea care marturiseste la un moment dat ca acest inel a fost ales de catre Regina si de printul Charles.

Un alt inel care a ramas in istoria celebritatilor este cel cu smarald pe care Michael Todd l-a daruit lui Elizabeth Taylor. Sigur ca popularitatea acestui inel a fost una foarte mare, mai ales ca smaraldul are aproape 30 de carate si a fost incadrat in aceeasi clasa de lux pe care o diva o detinea. Pe langa minunata bijuterie cu un smarald de 30 de carate, Elizabeth Taylor detinea si diamantul Taylor-Burton de 69,42 de carate, fiind evaluat la mai mult de 5 milioane de dolari.

Nu este mai prejos nici Catherine Zeta- Jones care a primit de la Michael Douglas un inel antic din platina, cu diamante de 10 carate inconjurat de 28 de diamante si este estimat la mai mult de 2 milioane de dolari.

Paris Hilton nu a primit doar un inel de logodna ci doua de la milionarul Paris Latsis. Unul dintre inele este cu diamante galben, avand 24 de carate si valorand aproximativ 5 milioane de dolari, iar celalalt inel cu diamante alb de 15 carate si care valoreaza mai mult de 2 milioane de dolari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului