Nunta

#schimbari #nunta #regret #culoare par #pregatiri nunta #schimbari nunta #tunsoare par

7 greseli pe care le fac femeile inainte de nunta. Nu-i asa ca ai patit si tu la fel?

Cu doar cateva zile inainte de nunta, cele mai multe femei sunt tentate sa calce stramb in privinta pregatirilor aflate pe ultima suta de metri. De la tratamente de infrumusetare improvizate, pana la zile in sir nedormite, iata cateva dintre gafele care iti pot ruina toate pregatirile si iti pot strica buna-dispozitie:

1. Iti schimbi culoarea parului

Gandeste-te de doua ori inainte sa iti schimbi culoarea parului cand te despart doar cateva ore de ziua cea mare. S-ar putea sa constati cu surprindere ca fie nuanta nu este cea mai potrivita, fie ca nu te prinde blondul, cand de fapt tu esti o foarte frumoasa bruneta. Asa ca nu risca! E de preferat sa mergi pe aceeasi culoare cu care te-ai obisnuit si cu care stii ca iti sta bine.

2. Iti schimbi tunsoarea

E adevarat ca te tenteaza o schimbare de look pentru a-i uimi pe toti in ziua nuntii, dar s-ar putea sa nu nimeresti chiar coafura potrivita si daca ai apucat sa iti scurtezi parul nu mai e cale de intoarcere.

3. Iti stingi emotiile cu alcool

Cu cat ziua cea mare se apropie, cu atat emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar tentatia de a le ineca intr-o tarie este mare. Un paharel de lichior nu strica, dar ai grija ca alcoolul contine multe calorii si e posibil sa ai mai apoi probleme cand va trebui sa strangi corsetul rochiei de mireasa.

4. Faci exercitii fizice pana la epuizare

Daca ti se pare ca te-ai ingrasat un kilogram nu e cazul sa exagerezi cu mersul pe banda sau cu prea multe abdomene. Risti sa faci febra musculara si sa te trezesti in ziua nuntii ca nu mai reusesti sa te ridici din pat din cauza durerilor. Mai mult, risti ca valsul mirilor sa fie un esec total din cauza ca nu mai esti in stare de niciun fel de miscare.

5. Te "bronzezi" prea tare

E adevarat ca pielea mai inchisa la culoare va contrasta foarte bine cu albul rochiei de mireasa, dar ai grija sa nu folosesti prea mult spray autobronzant sau sa stai prea mult la solar ori la plaja. S-ar putea sa te alegi cu o multime de pete si nu vei mai avea vreme sa le “cureti”.

6. Lasi odihna pe altadata

Sunt multe de pus la punct pentru ziua nuntii, dar nu e cazul sa faci un maraton de nopti nedormite. Exact in ziua in care trebuie sa fii cea mai frumoasa vei avea cearcane adanci si pungi sub ochi.

7. Bei prea multa cafea

Si ca sa te tii cat mai mult in forma bei cafea dupa cafea. Excesul il vei resimti cand iti va fi lumea mai draga, intrucat cafeina nu este doar un stimulent, ci si un iritant al sistemului nervos.

Sursa foto: bellassecret.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului