Nunta

#petrecerea perfecta #stiluri de petreceri #petrecere nunta #nunta

4 stiluri de nunti pentru petrecerea perfecta

Te gandesti cu emotii la ziua cea mare, dar nu ai decis inca ce stil de nunta vei avea. Oscilezi intre una clasica si una rustica sau te-ar tenta o nunta in stil vintage. Vezi in continuare cateva tipuri de mirese si accesoriile potrivite si alege ceea ce crezi ca e cel mai nimerit pentru tine:

 

Stilul rustic

Te imaginezi purtand o rochie de mireasa simpla, fara voal si fara accesorii? Inseamna ca ti se potriveste stilul rustic de mireasa. Si de nunta, evident.

In cazul tau, petrecerea ar trebui sa aiba loc afara, la iarba verde, sa fie un fel de cina mai mare in familie. Ai nevoie de aranjamente din flori de camp si de decoratiuni hand-made.

Ghirlandele luminoase vor da stralucire locului in care organizezi petrecerea si vor crea o atmosfera vesela si relaxata. Pana si tortul trebuie sa se adapteze acestui stil, de aceea alege unul decorat cu flori naturale.

Stilul clasic

Daca ti-ai imaginat ca ai sa arati precum o printesa in ziua nuntii tale, atunci inseamna ca vei fi mireasa clasica. Nimic rau in asta! Pentru ca daca stii ce sa alegi, poti transforma petrecerea intr-una cu adevarat de vis.

In cazul tau, totul trebuie sa fie ultra luxos si organizat in cele mai mici detalii. Aranjamente pretioase, un buchet delicat din trandafiri si un tort sofisticat, decorat cu perlute, sunt elementele de care ai nevoie.

Stilul vintage

Un local nonconformist, o rochie de mireasa in stil retro, eventual o coronita de flori pe cap in loc de voal, cam asa ar trebui sa arate, in mare, nunta ta.

Inspira-te din nuntile celebre ale anilor '50-'60, dar combina elementele de epoca si cele moderne pentru a nu-i face pe invitatii tai sa se simta stanjeniti daca nu se regasesc cu totul in acest stil.

Stilul luxos

Daca visezi la o nunta precum cea a divelor, cu siguranta ca ai multe lucruri de pus la punct. Eleganta si rafinamentul sunt cuvintele cheie in acest caz.

Porneste de la a alege o tematica, poate fi pur si simplu o culoare care sa domine totul, de la rochiile domnisoarelor de onoare, pana la aranjamentele din local si chiar tortul.

Iar rochia de mireasa si accesoriile vor fi cu siguranta piesele de rezistenta ale petrecerii.

Sursa foto: weddingchicks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii