Nunta

#pregatiri nunta #nunta #verighete

3 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de marele "da"

Emotii, stres si nerabdare - asa poate fi rezumata in trei cuvinte perioada de dinaintea nuntii. Deoarece casatoria reprezinta un eveniment important in viata oricui, te intelegem daca si tu resimti aceste sentimente, ba, mai mult decat atat, te ajutam cu un top de 3 lucruri pe care sa nu omiti sa le faci inainte de nunta!

1. Nu uita de verighete

Bineinteles, nu s-a mai vazut nunta fara verighete! Presupunand ca i-ai oferit deja inelul de logodna viitoarei sotii, alegeti impreuna setul de verighete pentru nunta voastra. Acestea nu sunt doar simple inele, ci sunt bijuteriile care vor sta pe degetele voastre, amintindu-va de acest eveniment deosebit din viata voastra. Poate ca la inceput vi se va parea greu sa alegeti din multitudinea de modele de verighete, insa tocmai aceasta varietate este o oportunitate pentru voi, intrucat veti putea sa optati pentru materialul si modelul potrivit stilurilor voastre, dar care in acelasi timp sa nu depaseasca bugetul pe care l-ati acordat in aceasta directie.

2. Ocupa-te de aspectul tau fizic

Atat tu cat si viitoarea mireasa va doriti cu siguranta sa arati impecabil in ziua nuntii voastre. Daca ea probabil ca este preocupata de cum sa scape de kilogramele in plus prin diete, ce ar fi sa  iei in calcul sa mergi si tu la sala de fitness pentru a-ti sculpta corpul? Pentru ca este o zi in care veti zambi mult, inainte de nunta treceti si prin cabinetul medicului dentist. Un tratament de albire sau de ce nu chiar si fatetele dentare iti vor oferi un aspect estetic al dintilor.

Zambiti, ati spus “Da”!

3. Pregateste-ti masina

Daca nu ai in plan sa inchiriezi o limuzina ori sa iti rogi un prieten sa va fie sofer pentru o zi, ar fi bine sa verifici daca masina ta nu are cumva vreo defectiune. Ziua nuntii n-ar fi un moment prea potrivit in care masina sa ti se strice, nu-i asa? Sigur ca nu, mai ales in cazul in care locatia la care va avea loc evenimentul este la o distanta mai mare de locuinta voastra. Da o fuga la serviceul auto si fa verificarile necesare, fara sa te gandesti ca piesele ce trebuie inlocuite (daca este cazul). Piese auto pentru Opel, pentru Ford, Hyundai sau pentru orice alta marca de masina ai avea poti sa gasesti online, pe diverse site-uri de profil.

In febra pregatirilor pentru nunta, nu uita sa faci aceste 3 lucruri mentionate mai sus

Sursa: youqueen.com

Advertorial


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului