Nunta

# cadouri pentru familie #idei de cadouri #cadouri

10 idei de cadouri de casa noua pentru familie

Vrei sa le oferi unor persoane dragi un cadou de casa noua care sa le aduca bucurie inca de la prima vedere? Ei bine, ai ajuns in locul potrivit deoarece avem cateva idei care te vor inspira sa faci cea mai potrivita alegere. Obiceiul de a merge la prima vizita intr-o locuinta cu daruri este intalnit in foarte multe parti ale lumii si, chiar daca vorbim de un gest simbolic, de preferat ar fi sa optezi pentru lucruri practice si folositoare. Este o noua etapa in viata proprietarilor, iar orice obiect le poate fi de ajutor pentru a-si cladi viitorul in noul lor camin. Asadar, iata cateva idei de cadouri pentru familie:

1. Set de vesela, tacamuri sau pahare

Cu siguranta, seturile pentru masa sunt un dar binevenit in orice casa. Prin urmare, daca vrei sa mergi la sigur, alege un set practic si elegant, extrem de util pentru intreaga familie.

2. Textile pentru pat

Ce ai spune de un set de pilote si perne, numai bun pentru anotimpul rece? Gazda se va bucura de aceste produse, mai ales daca vremea de afara nu este foarte prietenoasa. La fel de bine iti poti indrepta atentia si catre lenjeriile de pat, paturile sau pledurile deosebite, care pot fi folosite de intreaga familie.

3. Prosoape pentru baie sau bucatarie

In situatia in care nu cunosti prea bine preferintele noilor proprietari poti opta pentru un cadou neutru: un set de prosoape pentru baie sau pentru bucatarie. Ai posibilitatea de a le alege intr-o nuanta de alb, ca sa se potriveasca cu orice tip de decor.

4. Aparate electrocasnice

Daca trebuie sa alegi un cadou pentru persoanele apropiate incearca sa achizitionezi obiecte practice, care sa le usureze munca in noua locuinta. Ia in considerare aparate electrocasnice mici precum fier de calcat, masina de facut paine, storcator de fructe, cuptor cu microunde, toaster, espressor, aspirator, grill electric, blender, mixer sau aparat de facut gofre.

5. Mici piese de mobilier

Este o locuinta noua, iar proprietarii s-ar putea sa nu se gandeasca in detaliu la toate piesele de mobilier. O masuta de cafea, un cuier, tabureti, un suport de interior pentru flori, o bancheta ori scaune pentru balcon, astfel de lucru le pot fi de folos. Totusi, este recomandat sa mergi cu asemenea cadouri la rude sau prieteni apropiati.

6. Decoratiuni

Fara indoiala, obiectele decorative sunt printre cele mai frecvente lucruri oferite drept cadou de casa noua. Ca sa faci o alegere inteligenta ar trebui sa cunosti gusturile familiei sau cel putin sa iei produse in nuante neutre, fara prea multe ornamente, usor de integrat in orice decor. De exemplu, ceasurile de perete ori cele pentru mobilier pot accentua stilul casei, la fel si pernele decorative, suporturile pentru lumanari, tablourile cu mesaje si corpurile pentru iluminat secundar. Totodata, ramele foto sunt utile oricui, la fel si suportul pentru chei.

7. Flori si plante in ghiveci

In cazul in care gazdele adora florile si plantele in ghiveci, ai posibilitatea de a le face un cadou inedit. Incearca sa gasesti ceva pe masura asteptarilor lor si sa le infrumusetezi casa cu o planta inedita.

8. Covoare

Pentru dormitor, baie, bucatarie, hol sau usa de la intrare exista tot felul de covoare de dimensiuni mai mici, cu imprimeuri specifice. Ofera-le in dar noilor proprietari intrucat sunt niste produse deopotriva decorative si utile.

9. Obiecte pentru curte si gradina

In situatia in care noua casa este la curte, atunci trebuie sa stii ca familia va aprecia cadourile ce pot fi utilizate in exterior. Poate fi vorba de un hamac, cateva ustensile de gradinarit, ghivece si suporturi pentru flori, arbusti si plante de exterior, lumini decorative sau chiar un balansoar.

10. Gadget-uri

In situatia in care cauti idei de daruri neasteptate si utile trebuie sa stii ca exista gadgeturi care se pliaza bine pe nevoile oamenilor. In acest sens, boxele portabile sunt un cadou potrivit de casa noua, la fel si un aparat de purificat aerul, un dezumidificator sau un sistem de supraveghere pentru copii.

Numarul optiunilor de cadouri pe care le poti alege pentru casa noua poate fi coplesitor. Inspira-te din ideile mentionate mai sus si alege un produs simplu, practic si deosebit, cu care sa nu dai gres.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului