Nunta

# marturii personalizate #invitatii personalizate #invitatii nunta #marturii nunta #nunta

Nunta in functie de anotimp? Iata cum putem personaliza invitatiile si marturiile cu stil

Nunta este un eveniment unic care merita toata atentia si acordarea unei perioade timp atat cat este nevoie pentru a duce la bun sfarsit un proces dificil dar placut. Chiar daca vara este vremea preferata pentru organizarea nuntilor, se intampla de multe ori ca sa o facem si in celelalte anotimpuri. Fiecare sezon are farmecul specific si pentru ca natura este un izvor nesecat de idei cu siguranta vom gasi acele solutii inedite care sa ofere invitatilor privilegiul de a se bucura de niste obiecte care isi vor pastra insemantatea si dupa o lunga perioada de timp. In cazul invitatilor si marturiilor de nunta SISSE, unul dintre cele mai bune siteuri in domeniu recomanda sa facem alegerea optima bazandu-ne pe inspiratie si ideile personale.

 

Toamna/Iarna

In cazul in care nunta va avea loc toamna sau iarna cu siguranta veti dori ca marturiile si invitatiile sa poarte amprenta sezonului rece. Si pentru ca toti ne dorim marturii de nunta ieftine sau invitatii iata de ce anume vom tine cont:

  • culori: maro, verde, auriu sau alb
  • decoratiuni si motive: panglici visinii, modele gen frunze aurii, produse care au design embosat si inscriptionari

forme: daca in cazul invitatiilor vom alege o hartie ceva mai grea ce are forme frumos rotunjite, marturiile de nunta pot sa difere si in functie de mesajul pe care vreti sa il transimteti. Se poate apela cu incredere atat la obiecte deocartive care poarta amprenta sezonului dar si la minunate produse comestibile care imprumuta din gusturile anotimpului.

Primavara

De obicei primavara este un anotimp care inspira viata, culori luminoase si dorinta de iubire. Invitatii nunta ieftine sau marturii mai putin costisitoare se pot gasi in asa fel incat sa se plieze pe ideile voastre. Inainte de a face o alegere incercati sa va ganditi la ceea ce insemna pentru voi acest anotimp.

  • culori: orice nuanta de roz, verde deschis, argintiu si alb
  • decoratiuni si motive: se va opta pentru modelele florale cum ar fi crini, trandafiri sau lalele. Marturii in forma de fluturi sau pasari sunt de mare efect
  • forme: invitatiile vor fi deschise la culoare si pot avea forma ovala, rotunda sau design in forma 3D.

Vara

A opta pentru marturii sau invitatii inspirate din acest sezon este un lucru nu foarte usor deoarece avem parte de numeroase motive si idei. Va puteti ghida dupa evenimente tematice precum o zi la plaja sau o zi petrecuta in gradina.

  • culori: pasteluri in roz, bleu, alb si galben
  • decoratiuni si motive: tesaturi usoare precum muselina, articole de plaja sau elemente florale
  • forme: marturii lucrate manual precum saculeti cu lavanda si invitatii cu design floral embosat.

Indiferent de anotimpul in care ati hotarat sa faceti nunta important este sa retinem faptul ca originalitatea ideilor este cea care va face diferenta si va poate ajuta sa aveti parte de un eveniment care sa se diferentieze considerabil de celelalte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare