Nunta

#rochie de mireasa #targ de nunta #nunta #pantofi mireasa #accesorii mireasa

Iti cauti rochie de mireasa? Iata 7 sfaturi utile!

Pentru unele viitoare mirese, cautarea rochiei este o adevarata provocare, in timp ce pentru altele se poate dovedi un cosmar. Indiferent din ce categorie faci parte, mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa intri intr-un magazin pentru a-ti cumpara rochia pentru ziua cea mare. Iata cateva sfaturi care iti vor face alegerea mai usoara.
 

1. Ajuta-te singura


Sursa foto: blogs.topwedding.com

Nu trebuie sa ajungi la magazin machiata si coafata exact ca in ziua nuntii, dar nici nu strica sa fii cat de cat aranjata. Vei avea in acest fel o imagine mult mai buna a felului in care vei arata la cununie.

2. Pantofii sunt cheia

Ti-ai cumparat deja pantofii pe care ii vei purta? Ia-i cu tine! Daca nu, incalta-te cu ceva similar cu ceea ce iti doresti macar ca inaltime a tocului. Pantoful, prin forma si inaltimea lui, poate modifica substantial felul in care cade pe tine rochia de mireasa.

3. Poarta lenjeria adecvata

Lenjeria intima pe care o vei purta pe sub rochia de mireasa este esentiala. Fie ca este vorba despre un shapewear body sau de un sutien, acestea modifica si ele la randul lor felul in care arata rochia de mireasa pe tine. De aceea, e bine sa iei cu tine cateva variante de sutiene, cum ar fi unul fara bretele, unul push-up, dar si un body modelator, in cazul in care te-ai hotarat sa porti unul.

4. Stabileste plafonul de pret

E simplu sa visezi la o rochie ultra-luxoasa precum a starurilor hollywoodiene, dar tine cont in primul rand ca nu o vei purta decat o data! De aceea, e bine sa iti stabilesti din capul locului un buget si sa incluzi in el si voalul si accesoriile, ca sa nu te trezesti ca toate la un loc iti depasesc posibilitatile financiare.

5. Alege si in functie de tipul de nunta

E clar ca, daca faci nunta pe malul marii, nu vei imbraca o rochie cu crinolina, ci mai degraba una simpla, in stil grecesc. De aceea, e bine sa ai in minte si locul de desfasurare a evenimentului, pentru ca rochia pe care o cumperi sa se integreze si ea in peisaj.

6. Sari peste sfaturile tuturor

Sursa foto: unitedwithlove.com

Mergi la cumparaturi cu o singura prietena in care ai incredere. Nu incerca sa tii cont si de mama, soacra, frati, surori sau domnisoare de onoare. Tu esti centrul atentiei acelei zile, de aceea, alege in functie de dorintele tale.

7. Fii deschisa la nou

E important sa nu iti compromiti stilul, dar nu e nimic rau sa incerci si ceva nou cum ar fi o rochie de mireasa... verde! Sau una scurta! S-ar putea sa constati ca arati uluitor!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului