Nunta

#fotografii de nunta #fotografii #nunta

De meserie: fotograf de nunta

Flori, accesorii impecabile, zambete, cuvinte de suflet, promisiune, familie, devotament, bucurie, iubire-descrierea pe scurt a celei mai importante zi din viata unui cuplu. Detalii superbe care se transforma in amintiri pentru o viata. Iar amintirile pentru o viata se traduc in fotografie prin imagini de calitate, capabile sa readuca toate trairile intense, romantice, amuzante ori coplesitoare.

De aceea, alegerea fotografului de nunta reprezinta unul dintre factorii decisivi ai calitatii fotografiilor din aceasta zi, atat de importanta pentru fiecare cuplu.

Ciprian Lupan Photography inseamna fotografie de calitate, atentie pentru detalii, implicare si profesionalism.

"A fi fotograf de nunta este atractiv, este un mediu de lucru dinamic, un spatiu nou de fiecare data, cu protagonisti diferiti, insa nu este pentru orice fotograf. Fotografia de nunta este solicitanta, sezoniera, conditiile de lucru se pot dovedi incomode (lumina necorespunzatoare, temperaturi ridicate, conditii meteo nefavorabile), este o adevarata provocare tocmai pentru ca o sedinta foto de nunta nu poate fi amanata sau reprogramata."

In cazul acestui tip de fotografie, experienta isi spune cuvantul: fotografiile facute de un amic pasionat, fie el foarte talentat nu vor putea concura, in cele mai multe cazuri, cu produsul final al fotografului de nunta profesionist. Evenimentul este unic si imprevizibil, prin definitie: pe de o parte, participantii sunt emotionati, uneori agitati, alteori timizi, pretentiosi, pe de alta parte exista multi alti factori ce pot influenta atmosfera generala si implicit cadrele fotografice. Toate acestea pot fi gestionate si corectate doar de fotograful de nunta cu experienta, care are deja un portofoliu intocmit si care a incheiat cu succes mai multe evenimente de acest gen.

"Din activitatea mea ca fotograf de nunta invat cu fiecare eveniment in parte. Sunt alaturi de miri pe tot parcursul zilei, indeplinesc mai multe roluri: le devin prieten, pentru ca sunt martor la toate trairile lor, sunt uneori psiholog, pentru ca trebuie sa ii destind si sa-i incurajez pe cei mai timizi, sunt fotograful profesionist care le ofera indicatii de postura, le surprinde naturaletea, trasaturile avantajoase si sunt adeptul stilului jurnalistic, care surprinde pe nesimtite momentele cheie ale zilei."

Fotograful de nunta se reinventeaza permanent, studiaza, exerseaza, se autoevalueaza si se pregateste pentru orice situatie imprevizibila ar putea surveni: o sedinta foto de nunta nu poate fi regizata, cu exceptia elementelor generale comune si mici solicitari din partea clientilor.

"Fiecare nunta e unica, fara niciun fel de exagerare: nu te poti pregati dinainte, decat din punct de vedere tehnic; la fata locului devii parte din poveste, esti subiectiv si obiectiv in acelasi timp, identifici asocieri cromatice, te joci cu lumina, iti lasi creativitatea sa se joace : creezi practic o poveste in fiecare imagine."

In alegerea fotografului de nunta, fiti exigenti si selectivi: este un moment aparte, care nu va mai fi repetat. Pretuind amintirile momentelor singulare, va pretuiti pe dumneavoastra!

Aici puteti gasi lucrari de-ale lui Ciprian!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului