Nunta

#buchet flori # buchet mireasa #nunta

Cum sa-ti faci singura un spectaculos buchet de mireasa

Daca te mariti in curand si inca nu te-ai decis asupra buchetului de flori care iti va completa tinuta, te ajutam cu un tutorial care te va ajuta sa realizezi un buchet unic, spectaculos, dar in cativa pasi simpli.

Pasul 1

In primul rand, este necesar sa va alegeti florile. Acum exista o varietate de flori, cu sau fara fluorescenta, iar moda buchetelor uniforme a apus. Prin urmare alegeti o combinatie de flori, astfel incat buchetul sa fie greu de reprodus. Puteti intreba la florarie care sunt speciile compatibile daca aveti dubii. 

Aveti nevoie de foarfece, panglica, adeziv puternic, sfoara, un element decorativ, cum ar fi o brosa sau niste cercei, un lantisor vintage etc, dar si de un element-surpriza, in acest caz coaja de mesteacan. Puteti gasi parte din aceste elemente la magazinele de bricolaj. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului