Nunta

#primul dans #dans

Cum sa iti transformi Primul Dans intr-o amintire de neuitat

Oricine isi doreste un Prim Dans de neuitat, acesta este unul dintre cele mai importante momente ale petrecerii de nunta. In acelasi timp este si una dintre cele mai mari provocari si un moment care creaza emotii, anticipatie si nu de putine ori frica sau nervozitate. Primul Dans este momentul in care ochii tuturor invitatilor sunt fixati pe fiecare pas al proaspetilor casatoriti. Din acest motiv, ideea de a apela la cursuri pentru valsul mirilor predate de un instructor profesionist este una dintre cele mai sigure moduri de a asigura succesul momentului.

 

Chiar si dansatorii mai putin talentati pot avea o coregrafie minunata

Nu toata lumea este priceputa la dans, exista intr-adevar si persoane care oricat de mult ar incerca nu au naturaletea dansatorilor innascuti. Pentru aceste persoane exista instructorii specializati de la scoli de dans de prestigiu precum Stop and Dance, instructori care au experienta in realizarea unor coregrafii simple, care sa poata fi usor de retinut si executat dar sa arate incredibil pre ringul de dans.

Indiferent de nivelul de experienta a dans al mirilor important este ca acestia sa inteleaga ca momentul Primului Dans iese in evidenta si devine cu adevarat special doar atunci cand dansatorii isi permit sa se relaxeze si sa fie ei insisi.

Cel mai important pentru ca o persoana care nu se considera talentata la dans sa treaca peste emotii si preconceptii auto impuse este o atitudine deschisa si dispozitia de a pune ambitie si efort in rezultatul final.

Cei mai multi instructori de la o scoala de dans recomanda ca inainte de a exersa dansul acasa viitorii miri sa se relaxeze si sa se bucure de un pahar de vin (nu mai mult insa, pentru a nu uita pasii). Atunci cand instructorul observa ca dansatorilor le lipseste fie experienta, fie increderea in sine fie ambele, acesta incearca sa compenseze prin realizarea unei coregrafii care sa mascheze toate aceste neajunsuri si sa scoata in evidenta personalitatea cuplului.

Pentru a nu se crampona de frica sau nervozitate in momentul cel mai important al petrecerii de nunta, marai trebuie sa simta ca toate alegerile legate de Primul Dans sunt in totalitate in propriile maini. Alegerea melodiei, alegerea instructorului si alegerea complexitatii coregrafiei sunt pasi care asigura confortul cuplului pe ringul de dans si se traduc intr un moment relaxat care le scoate in evidenta personalitatea.

Planuirea unui moment memorabil se incepe intotdeauna din timp

Planuirea unei nunti este adesea coplesitoare, trebuie luate numeroase decizii si de multe ori cuplul este fortat sa ajunga la compromisuri cu care ar fi preferat sa nu se confrunte. Pentru a evita o parte din stresul generat de astfel de momente, important este ca planuirea sa inceapa din timp astfel incat sa lase loc pentru neprevazut si sa nu fie nevoie sa se ia decizii pripite.

Pentru ca Primul Dans sa fie unul memorabil, cuplul este sfatuit sa se inscrie la cursuri valsul mirilor si sa inceapa prin alegerea melodiei care este poate cea mai importanta parte a intregului moment.

Pentru cuplurile care nu au o melodie preferata sau o melodie "a lor", alegerea melodiei perfecte poate insemna luni de cautare. Cel mai usor mod de a alege o melodie care sa reflecte intr-adevar povestea cuplului si sa vibreze cu ambii parteneri este organizarea sesiunilor de ascultare a unor playlist-uri realizate din melodii speciale pentru Primul Dans. Aceste momente trebuie sa fie momente relaxate, eventual in cadrul unei cine romantice pentru ca atmosfera sa fie cea potrivita.

Cursuri de dans, incredere si dezinvoltura

Reteta unui Prim Dans de exceptie este formata din multa perseverenta, ambitie, incredere, dezinvoltura si colaborarea cu un instructor de exceptie pentru cursuri valsul mirilor. Mai mult de jumãtate din provocarea unui instructor de dans care lucreaza cu viitori miri este aducerea acestora intr-un punct in care au increderea in sine necesara pentru a straluci cu adevarat pe ringul de dans.

Secretul este acela ca nu exista o formula magica general valabila, un Prim Dans de neuitat este un prim dans in care personalitate mirilor este scoasa perfect in evidenta de atmosfera dintre muzica si coregrafie. Un prim dans de neuitat este un dans care spune povestea de dragostea a mirilor in modul cel mai natural cu putinta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului