Nunta

#cuplu #nunta #casatorie #viata de cuplu

Cum sa eviti mariajul nepotrivit care te paste

Ai intalnit barbatul perfect pentru tine, iar relatia voastra este cat se poate de serioasa si se indreapta catre inevitabila intemeiere a unei familii.

Te face sa te simti fericita aproape intotdeauna dar, nu exista zi in care sa nu deschizi televizorul sau browserul web fara sa vezi cum chiar si cele mai stabile si faimoase cupluri fac deliciul stiristilor cu scandalurile lor interne. De multe ori ti-e frica sa faci pasul cel mare si simti ca nu ai asteptat destul. Expertii insa iti recomanda cativa factori cheie pe care trebuie sa ii iei in considerare inainte de a imbraca rochia de mireasa, factori care, odata revizuiti cu bine, te vor asigura ca nu ai facut un pas gresit, luand de barbat omul nepotrivit penrtu o viata intreaga. Stim cu totii ca divortul este acum la ordinea zilei, devenind mai banal decat o pizza cu prietenii in oras. Cu toate acestea, decat sa ajungi acolo, mai bine sa previi o eventuala despartire, mai ales ca intre timp pot aparea si copiii. Ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca l-ai luat pe “cel bun”? Urmeaza atenta sfaturile de mai jos.

Nu-i ignora trecutul

Exista cumva vreun capitol in trecutul partenerului care te deranjeaza, te ingrijoreaza si te pune pe ganduri? In acest caz trebuie sa te decizi daca relatia voastra ar supravietui unui caz similar, sansele fiind mari ca el sa-si repete actiunile trecute. Potrivit specialistilor, cea mai buna predictie asupra felului in care o persoana se va comporta in viitor, o poti face cunoscandu-i trecutul. Vorba aia: “lupu-si schimba parul…”.

Continuarea pe lyla.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare