Nunta

#colectie invitatii nunta #nunta de poveste #invitatii de nunta #nunta

Colectia de invitatii de nunta Clara 2016-2017 pentru nunti de poveste

Drept unul dintre cele mai importante lucruri de pus la punct, ca o deschidere a scenei si ca un start pentru ziua cea mare, invitatiile de nunta nu au fost niciodata mai fabuloase decat sunt in prezent. Colectia de invitatii de nunta Clara 2016-2017 de la Deluxe Cards ia prin surprindere toate cuplurile indragostite din Romania prin abundenta si unicitatea cardurilor cu informatii legate de nunta pe care le ofera in acest sezon.

Cine este Deluxe Cards si ce reputatie are in domeniul accesoriilor pentru nunta din toata tara?

Trebuie cunoscut faptul ca acesta este un furnizor de invitatii de nunta, dar si de botez, care isi actualizeaza gama de produse si colectiile de articole de nunta de la sezon la sezon. Fiindca stie ca ce este nou atrage, este special si mult mai dorit de catre orice cuplu de viitori miri, Deluxe Cards cu magazinul online de prezentare deluxe-cards.ro ofera cele mai frumoase si originale invitatii de nunta, conform cu ultimele tendinte in ale accesoriilor de nunta.

Cele mai mari targuri de nunti din tara se afla intr-o stransa colaborare cu furnizorul si distribuitorul Deluxe Cards din Bucuresti. Orice pereche de indragostiti poate beneficia de consultanta si de oferte exclusiviste legate de invitatiile de nunta pentru cel mai minunat eveniment din viata, daca va vizita unul dintre standurile cu produse Deluxe Cards.

Colectia de invitatii de nunta a momentului Clara 2016-2017 de la Deluxe Cards

Mai mult de atat, pentru acest sezon a fost lansata colectia Clara 2016-2017, ce cuprinde toate trendurile fabuloase in ceea ce priveste invitatiile de nunta pentru acest sezon ce deja si-a intrat in rol. De la invitatii standard de lux la stiluri rustice de creatii aparte, invitatii cu foita aurita la invitatii cu monograma personalizata, se pot comanda la cele mai bune preturi accesoriile de nunta fara de care marele si emotionantul eveniment nu are cum sa fie vestit prietenilor si familiei dragi celor doi logodnici.

Fiecare invitatie in stilul Clara 2016-2017 este detaliata, este creata din cele mai calitative materiale si este inspirata dupa ideile de moment ale celor mai geniali designeri din lume. Astfel, fiecare card de nunta devine sub productia Deluxe Cards o adevarata opera de arta a acestui an.

Plicul invitatiilor de nunta

Pentru ca acesta este primul lucru care este vazut de catre cei care primesc o asemenea onoare, este important ca plicul sa arate intr-un mod aparte. De aceea, firma Deluxe Cards nu pune accent doar pe stilul scrierii si al fontului sau al imaginilor unei invitatii de nunta, ci si pe designul inspirat al plicurilor acestora.

Fie ca este dantelat, elegant, prins cu fundita sau cu inimi si fluturi 3D, plicul ce contine invitatia propriu-zisa este vedeta colectiei Clara 2016-2017 prezentata in acest sezon pe site-ul deluxe-cards.ro. Pecetele si stilul papirus sunt, din nou, la mare moda si adorate de catre mirii din toata lumea. Deluxe Cards nu face exceptie si imprumuta celei mai noi colectii de invitatii de nunta ale sale si aceste trenduri atat de inspirante.

Seturi luxoase de accesorii pentru nunta

In ziua de azi, nu mai este suficient sa pui la dispozitie invitatii de nunta pentru persoanele pe care le doresti la nunta. Trebuie ca, pe langa aceste cartonase cu textul personalizat ce vor ajunge la rude si la prieteni, sa existe si carduri cu numarul mesei, meniuri in tema, mape de bani, carduri de masa, dar si carduri de confirmare luxoase.

Toate aceste accesorii intra in Colectia Carduri & Meniuri de pe site-ul Deluxe Cards. Pentru ca totul sa fie complet si in tematica perfecta cu nunta, si cardurile din aceasta categorie trebuie sa se asorteze cu invitatiile de nunta, iar pentru asta furnizorul Deluxe Cards personalizeaza in functie de dorintele fericitului cuplu toata gama de accesorii necesare nuntii si aranjarii meselor de la local.

Detalii amuzante, florale si tonuri bogate de culoare

Tonurile de culoare sunt o alegere perfecta pentru nuntile acestui an 2016. Fie ca este vorba despre aceasta iarna, primavara ce vine sau vara calda ce se anunta, nici o nunta nu poate sa evite culorile tari si bogate ce pot face adevarate minuni. Ce idee mai buna de a condimenta si de a oferi putina prospetime si veselie unei nunti decat nuantele puternice sau pastel adecvate fiecarui anotimp in parte.

De asemenea, invitatiile amuzante precum “Invitatie haioasa fotbal” sau “Invitatie de nunta papuc” si invitatiile florale precum "Invitatie florala" sau “Invitatie motive florale”, alaturi de invitatiile rustice din noua colectie Clara 2016-2017 sunt la mare cautare in ziua de azi de toate cuplurile moderne.

Orice mic detaliu si artificiu al unei invitatii de nunta deosebite poate transforma intregul eveniment intr-o reusita, dar mai presus de toate accesoriile din colectia Clara 2016-2017 Deluxe Cards determina pe cei chemati la fericitul eveniment sa isi confirme participarea in proportie de 100%.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului