Nunta

# expomariage #bien savvy #rochii de mireasa #nunta

Cauti rochia de mireasa perfecta?

Esti in cautarea unei rochii de mireasa care sa te faca sa te simti cu adevarat speciala? Poti descoperi rochia de vis la Expomariage, intre 16 si 19 ianuarie 2015.

Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste. Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii care iubeste.

Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectia 2015 BIEN SAVVY reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine, decolteuri sweet heart si transparente delicate. Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.

Rochiile de mireasa din colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY sunt piese couture cu detalii atent studiate. Colectia pune accent pe pretiozitatea si finisajele impecabile ale rochiilor lucrate manual, cu broderii complexe de margele, perle si cristale gandite pentru a puncta armonios silueta si tiparul floral al dantelei.

Pe durata targului Expomariage, te asteptam in magazinul BIEN SAVVY din Bucuresti (Bd-ul Dimitrie Cantemir, nr 2B) cu program prelungit, de vineri pana duminica, pentru a putea proba rochia de vis.

 

Pentru mai multe detalii viziteaza www.biensavvy.ro sau pagina Facebook dedicata evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare