Nunta

#accesorii nunta #casuta de dar #casuta de bani #mireasa #nunta

Casuta de bani care a implinit visul unei mirese!

Stresul si panica sunt inevitabile pentru femeile care isi pregatesc propria nunta si care, intr-un timp extrem de scurt, au de pus la punct o mie si una de lucruri, in cele mai mici detalii. O mana de ajutor este intotdeauna binevenita! O tanara mireasa din Ploiesti a inteles cel mai bine acest lucru si i-a incredintat o ultima sarcina, extrem de importanta pentru ea, domnisoarei de onoare. Rezultatul il va tine minte toata viata!

 

Un an intreg, Sorina s-a gandit, s-a razgandit, a cerut oferte cu privire la cele mai frumoase invitatii de nunta, restaurant, costume, marturii, cadouri pentru nasi etc. astfel incat petrecerea de nunta, programata pentru 12 septembrie 2015, sa iasa asa cum si-a imaginat inca de cand era copil.

Eforturile sale au meritat din plin! De un singur lucru nu era multumita: casuta de bani. In criza de timp si dezamagita de modelele de pe net, care nu se ridicau la asteptarile sale, i-a trasat aceasta sarcina domnisoarei de onoare, cu care impartea o prietenie de 10 ani. Acesta din urma, omul potrivit la locul potrivit - o tanara arhitecta, Tania Mihalache (foto).

Initial, Tania s-a gandit ca ea va reusi sa gaseasca modelul de casuta de bani care sa o reprezinte pe prietena ei pe net si va indeplina sarcina cat ai zice peste. Asa cum era de asteptat, modelele pe care le-a vazut nu au multumit-o nici pe ea, mai ales ca Sorina i-a repetat ca doreste o casuta de dar CARE SA O REPREZINTE!

Asa ca Tania a inceput sa deseneze, sa deseneze... timp de opt ore. Tania si-a asamblat singura creatia intr-o ora si i-a livrat-o personal miresei, desi recunoaste ca ar fi vrut sa o pastreze pentru nunta sa, caci a fost „primul proiect de suflet”.

Casuta de bani, simpla si eleganta, din MDF gravat, care a costat 200 lei, a ajuns in cele din urma acolo unde ii era locul! Nu a lipsit nuntas care sa nu stie ca ea a fost personalizata special pentru Sorina, atat de mult a laudat-o.

Casuta de bani si-a indeplinit cu brio misiunea! Ea va fi prezenta si la nunta urmatorilor fini ai Sorinei!

Tu ce asteptari ai de la casuta de dar?

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare