Nunta

#buchet de mireasa #flori nunta # buchet mireasa #buchet #mireasa

Buchetele de mireasa in 2017

Dupa rochie, pentru orice mireasa, cea mai importanta piesa este buchetul. Pentru ca florile o reprezinta si pot transmite un mesaj important despre ea si despre viata pe care tocmai o incepe. Si pentru ca buchetul de mireasa atrage intotdeauna privirile si ramane in amintirea tuturor. Ganditi-va un pic, ce ati retinut de la cea mai recenta nunta la care ati fost? Nu-i asa ca mireasa si buchetul ei sunt primele detalii care va vin in minte?

Naturalete in stil "wild"

Pentru 2017, spun floristii de la Flordelosandes.ro, specialistii vorbesc despre tendinte destul de diversificate, unele chiar opuse, in materie de buchete de mireasa. In prim plan pare sa fie inclinatia spre aspectul cat mai natural, incercarea de a conferi buchetelor de mireasa acea impresie de "proaspat culese din gradina". Altfel spus, un stil mai putin formal, dar totusi elegant, in ton cu evenimentul caruia ii este destinat. Aceasta naturalete se regaseste atat in compozitia buchetelor, cat si in forma lor, care anul acesta va fi una mai lejera, mai neregulata, vom vedea din nou buchete de mireasa curgatoare, iar cele rotunde vor purta amprenta stilului "wild". Pe Flordelosandes.ro puteti vedea modele de buchete diverse, inclusiv unele care urmeaza aceste tendinte.

Pasteluri si dantele

Ca o continuare a acestei predispozitii spre natural, anul acesta revin si tendintele a ceea ce a fost numit stilul boho-chic, care este, de fapt, un amestec de stiluri si perioade. Vom vedea multe buchete de mireasa in tonuri pastel si panglici lungi, din satin si dantela, care le vor conferi o nota romantica. Nu vor lipsi, însă, nici buchetele mari, indraznete, care sa iasa in evidenta si sa aiba un impact vizual puternic. Se va lucra mult cu bujori, hortensii, ranunculus, astilbe, dalii, frezii, dar nu vor lipsi nici trandafirii, mai ales in combinatii cu aceste flori, foarte importante fiind, ne mai spun cei de la Flordelosandes.ro, culorile si nuantele.

Note glamour si tonuri metalice

La polul opus, vor fi buchetele de mireasa cu tenta glamour si cu accente metalice, atat aurii, cat si argintii. Pentru acestea se vor folosi mult accesorii precum brose, perle, camee, pene si cristale. Nota sofisticata a acestor buchete va fi data si de florile in nuante diverse de roz pal metalic, crem si ivoriu. In aceste cazuri se vor folosi mai mult trandafirii, care au o eleganta clasica, mai potrivita cu acest stil care te duce cu gandul la marile sali de bal si la decorurile somptuoase ale altor epoci. De retinut ca la Flordelosandes.ro gasiti trandafiri de Ecuador in culori foarte diverse, importati direct din Ecuador, aspect care garanteaza calitatea florilor, un lucru foarte important pentru un eveniment deosebit, cum este o nunta.

Dupa cum vedeti, anul acesta, se poarta stiluri oarecum extreme. Desigur ca nu este obligatoriu sa va aliniati unuia dintre ele, fiecare nunta este unica, fiecare mireasa poate sa adopte un stil propriu, ideal este sa va pregatiti din timp si sa apelati la un specialist atunci cand alegeti florile. Pentru ca ele reprezinta un element important in decorul nuntii si nu poate fi lasat la intamplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii