Nunta

# alegere fotograf #fotograf nunta #nunta

Alege un fotograf nunta cu personalitate

Alegerea unui fotograf de nunta este un moment foarte important in pregatirea nuntii. In timp, fotografiile frumoase si clipurile video sunt amintiri care vor ramane in memoria nuntii.

 

Este important, ca imaginile sa fie de inalta calitate, frumoase, iar filmarile video sa nu arate ca un sablon. Inainte de a angaja un fotograf nunta profesionist, stabileste bugetul, si apoi poti incepe sa cauti. Un fotograf de nunta profesionist, pe care il poti gasi pe site-ul fotovideodj.ro iti poate oferi nu numai simple fotografii, ci si filmarea intregii nunti, fiind ajutat de un cameraman profesionist.

De asemenea, sonorizarea este foarte importanta, iar un profesionist ti-o poate oferi la nivelul cel mai inalt. Dj-ul este o alta caracteristica a nuntii, care este foarte importanta. Acesta poate antrena intreaga nunta, deoarece dispune de un playlist cu toate melodiile cunoscute atat de voi ca miri, cat si de invitatii de diferite categorii de varsta.

Cum se alege fotograful potrivit pentru o nunta

Portofoliul

In primul rand, apreciaza portofoliul fotografului. Acesta poate fi vizualizat pe internet sau mergand direct la studio. Apreciaza prima impresie pe care ti-au facut-o fotografiile. Ti-au placut, ai fost entuziasmat sau plictisit. Revezi cu atentie toate fotografiile propuse, pentru a intelege modul in care stilul fotografului se va potrivi si nuntii tale. Chiar daca nu esti un profesionist, poti observa claritatea fotografiilor, unghiurile bine alese si alte cateva puncte importante.

Echipamente

Daca ti-a placut fotograful de nunta profesionist, e momentul sa afli ca acesta utilizeaza echipament profesional de inalta calitate. Chiar daca numele fotografului nu iti spune nimic, poti vedea pe internet fotografiile si comentariile care au fost obtinute cu acest echipament. Cu toate acestea, acest criteriu nu trebuie sa fie unul decisiv, deoarece maniera profesionala a fotografului profesionist este mult mai importanta decat echipamentul utilizat de acesta. Totusi, daca fotografiile sunt destul de clare si profesionale, atunci poti fi sigur ca echipamentul este unul de ultima generatie.

Costul

Costul serviciilor fotografului pentru o nunta depinde de multi factori: locul de fotografiere si filmare, durata si complexitatea filmarilor, cerintele pe care le ai de la el. Nu este necesar sa renunti la fotograf, daca pretul pe care ti-l spune corespunde nivelului profesionalismului sau. Costul serviciilor de fotografiere, include si cameramanul, procesarea si tiparirea (daca este necesar). Preturile pot varia in functie de serviciile suplimentare si aici ne referim la sonorizare si DJ.

Experienta

Experienta fotografului este de asemenea importanta. Cu cat are mai multa experienta, cu atat mai multe sunt sansele de a obtine fotografii bune. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa refuzi categoric fotografii incepatori, dar talentati. Il poti intreba de cat timp este fotograf de nunta si ii poti pune cateva intrebari despre posibile dificultati din timpul sesiunii foto. Daca esti multumit de raspunsurile primite, alegerea poate fi considerata de succes.

Personalitate

In mod ironic, chiar si cel mai bun fotograf nu te poate multumi, daca te simti inconfortabil in prezenta lui. Se iau in considerare toate: daca este barbat sau femeie, modalitatea de comunicare, si chiar si energia personala. Daca personalitatea fotografului nunta profesionist iti place, atunci fotografiile vor avea succes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare