Nunta

#bachata #tendinte nunta 2017 #nunta 2017 #Charleston #foxtrot #dans nunta #dans #salsa

Adio, vals la nunta! Tendintele anului 2017

Anul acesta, in materie de nunta, printre tendintele remarcate de profesionistii din intreaga lume se numara preferinta clara pentru coregrafii tip “poveste”, faptul ca valsul incepe sa piarda teren in fata stilurilor de dans mai moderne, precum si cresterea popularitatii dansurilor de grup executate ca surpriza intre parteneri.


Dansul mirilor, nu valsul mirilor

Traditionalul si gratiosul vals tinde sa fie inlocuit cu stiluri de dans active si combinatii surprinzatoare de stiluri. Tendinta a fost observata la nivel global inca de anul trecut, cand mirii au inceput sa se orienteze spre stiluri de dans mai dinamice si mai spectaculoase. Aceasta abordare este preferata si in acest an, tinerii casatoriti alegand din ce in ce mai mult stiluri de dans mai putin obisnuite pana acum pentru dansul mirilor, precum foxtrot, charleston, salsa, bachata, cha-cha-cha sau elemente de rock-n-roll, afirma instructorii Arthur Murray. 

Coregrafii cu poveste

In plus fata de sezoanele trecute, in aceasta vara intervine ideea de dans-poveste, pusa in scena ca o mini piesa de teatru. Mirele si mireasa se transforma astfel in protagonistii unui moment artistic memorabil. Pentru realizarea acestuia sunt folosite props-uri, accesorii specifice scenariului si tematicii evenimentului, precum scrisori de dragoste, flori, piese vestimentare sau alte obiecte ce intregesc povestea descrisa.

Coregrafiile cu povesti se potrivesc in special in cazul nuntilor tematice, in care elementele din tema sunt folosite pentru a crea un cadru al dansului.


Dansurile de grup surpriza, o modalitate excelenta de a destinde atmosfera

Surprinderea partenerului sau a partenerei este intotdeauna o idee binevenita, mai ales in cadrul evenimentului pe care amandoi si-l vor aminti cu placere de-a lungul vietii. De aceea, dansurile de grup surpriza sunt o alegere din ce in ce mai populara printre tinerii care se casatoresc. De obicei, acestea au loc la inceputul petrecerii, cand mirii sunt insotiti de prieteni si apropiati, dar pot fi realizate si la jumatatea acesteia, alaturi de parinti si alte rude. Stilurile de dans preferate pentru dansurile surpriza sunt energice si neasteptate, dar se pot schimba pe parcurs, pe masura ce intervin si alte persoane pe ringul de dans.

Tinerii dau de multe ori dovada de nonconformism, lucru ce se reflecta uneori si in alegerile lor in materie de dans. Pentru cei care vor sa iasa din tipare, dansurile de tip flash-mob sunt o optiune foarte buna, sunt de parere instructorii de dans de la Arthur Murray.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare