Nunta

#verighete nunta #alegere verighete #nunta #verighete

8 modele superbe de verighete pentru 2015

Suntem in plin sezon al nuntilor si dorim sa dam o mana de ajutor cuplurilor in impas, in ceea ce priveste alegerea verighetelor potrivite. Acestea vin intr-o varietate de marimi, culori sau modele. Noi va prezentam opt modele superbe de verighete, in trendul anului 2015:

1. Aceste verighete au un model simplu, sunt din aur galben de 18 karate si cu profil rotunjit si lustruit. Verighetele se remarca prin faptul ca sunt foarte usoare, de aproximativ 2 grame pentru modelul de dama si 4 grame pentru modelul barbatesc. Modelul clasic de verigheta poate castiga multe inimi deoarece este finut si delicat si cu siguranta nu aveti cum sa dati gres deoarece clasicul nu se va demoda niciodata.

2. Printre cele mai spectaculoase modele se afla acestea din aur alb si roz, de 18 karate, cu profil bombat. Modelul de dama are 5 diamante cu taietura rotund briliant. Cel barbatesc are un singur diamant, cu aceeasi taietura. Inelele pot fi si lustruite la cerere daca aceasta varianta vi se potriveste mai bine. Perechea de verighete poate fi potrivita voua daca va plac lucrurile cu adevarat deosebite.

3. Perechea aceasta de verighete este din aur alb de 18 karate. Cea de dama are un profil bombat si contine 19 diamante taiate rotund briliant. Acestea sunt asezate in jur, pe jumatatea inelului. Modelul barbatesc este unul simplu, fara pietre, cu profil rotunjit si doua canale sablate ce ofera un efect deosebit inelului. Pentru femeile care sunt sclipitoare mereu si pentru domnii care prefera eleganta, aceasta pereche de verighete este perfecta pentru ei.

4. Platina, metal nobil ce este aproape de 2 ori mai valoros decat aurul...insa prin iscusinta bijutierilor pot iesi minunatiile pe care le puteti admira in pozele de mai sus. Verighetele sunt lucrate cu mare atentie, sunt lustruite si periate si au o greutate medie spre mare. Modelul “dantelat” de pe marginea verighetelor se numeste milgrain si consta in decorarea inelului cu “bobite” mici, sferice, model ce incadreaza foarte bine inelul si ii da o nota sofisticata.

5. Un al model de verigheta din aur alb este acesta, de data aceasta cu doua diamante in forma de bagheta, setate in canal. Inelele sunt tot din aur alb de 18 karate, cel de dama cu forma bombata si cel barbatesc cu forma plata. Perechea de verighete este potrivita pentru aceia care nu vor sa atraga atentia foarte mult insa vor sa aiba niste verighete practice.

6. Pentru cei cu adevarat excentrici exista aceste verighete minunate, impodobite cu fel si fel de diamante. Ambele sunt din aur alb de 18 karate, cu 51 diamante (cel de dama), respectiv 8 diamante (cel barbatesc). Inelul de dama are 15 diamante princess (de 2,2 mm) si 36 diamante taiate rotund briliant (1,3 mm). Inelul este usor mai lat, de 7 mm, varianta sa barbateasca fiind de 7,25 mm. Modelul barbatesc are diamantele aranjate in stilul tabla de sah, cu centrul sablat si marginile lustruite, avand o greutate de nu mai putin de 13,5 grame.

7. V-ati gandit sa va luati verighete din aur dar nu va puteti hotari asupra culorii? Puteti alege inele din aur alb si galben de 18 karate, incastrate cu diamante. Modelul de dama are diamante de jur imprejur formand un cerc intreg, taiate in forma rotund briliant. Cel barbatesc are doar trei diamante princess, in setare tip canal, centrul inelului fiind din aur alb sablat iar marginile din aur galben lustruit. Aceasta pereche se potriveste cuplurilor care aduc ceva nou mereu in relatia lor si sunt foarte inventivi.

8. Ultima pereche insa nu cea din urma...nu putem decat sa ramanem uimiti la vederea acestor inele superbe din aur alb de 18 karate. Stralucirea diamantelor este de necontestat si modul in care sunt combinate acestea ne incanta privirea. Verigheta de dama are diamante princess (de 1,8 mm) in centru si diamante rotunde briliant (de 1.0 mm) pe margini, inelul avand o latime de 4mm. Diamantele sunt asezate in tot jurul inelului, formand un cerc complet. Acest tip de verigheta de dama nu poate fi redimensionat si este recomandat a se achizitiona in prezenta persoanei careia urmeaza a-i fi oferit. Verigheta barbateasca este plata la exterior si rotunjita in interior, are 2 randuri cu cate 16 diamante taiate princess in tipul de setare canal. Aceasta pereche, credem noi, ar fi potrivita pentru un cuplu care stie clar ce isi doreste si care va face tot posibilul sa-si atinga scopurile dar si sa stranga suficiente fonduri pentru asemenea inele, deoarece atatea diamante vin cu un cost.

Speram ca selectia noastra de inele simple si cu diamante sa va fie folositoare sau sa va inspire in a personaliza alte modele la care v-ati gandit. Verighetele va raman o viata intreaga, voua si partenerului, asadar este important sa cunoastem toate aspectele atunci cand le alegem. Este important materialul din care sunt confectionate dar si calitatea pietrelor pretioase, precum si faptul de a putea fi modificate in timp deoarece corpul nostru se va modifica si exista sansa ca verighetele cumparate sa ne stranga sau sa ne fie foarte largi si atunci se impune redimensionarea acestora.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare