Iubiri celebre

#iubiri celebre #povesti de dragoste #presedinte sua #ronald reagan #nancy #actori

Nancy, sufletul pereche al lui Ronald Reagan

"Tot ceea ce pretuiesc ar fi fara sens daca nu te-as avea pe tine". E frumoasa declaratie de dragoste facuta de Ronald Reagen, fostul presedinte al SUA, sotiei sale, Nancy. Iubirea lor a durat mai bine de cinci decenii si multi spun ca au trait relatia perfecta.

Ronald, un actor de mana a doua. Nancy, o frumoasa actrita, insa fara prestatii sclipitoare. S-au intalnit, cum altfel, pe platourile de filmare si s-au indragostit la prima vedere. El se refacea dupa divortul de actrita Jane Wyman, cu care a avut doi copii. S-au casatorit insa trei ani mai tarziu.

Sursa foto: metropotam.ro

A cerut-o in casatorie simplu si frumos, iar raspunsul ei a venit rapid. Luau cina la restaurantul lor preferat, iar el i-a spus dintr-o data "Hai sa ne casatorim!". Raspunsul ei a venit pe loc, ca si cum astepta demult marea intrebare: "Hai!". Se spune ca intotdeauna se tineau de mana si obisnuiau adesea sa isi lase prin casa biletele de amor, scrie agentiadepresamondena.com.

Sursa foto: reddit.com

Ba chiar sunt celebre scrisorile de dragoste pe care Ronald Reagan i le scria cu fiecare ocazie, oriunde se afla. "Aceasta este ziua, ziua care marcheaza 31 de ani de fericire cum putini oameni au avut parte. Ti-am spus odata ca mariajul nostru e ca un vis de adolescenti. Inca a ramas la fel. (...) Sunt mai mult decat indragostit de tine, fara tine nu sunt intreg. Pentru mine tu reprezinti insasi viata. Cand esti plecata te astept sa te intorci ca sa pot trai din nou", i-a scris Reagan la cea de-a 31 aniversare a casniciei lor.

"Nu pot sa-mi imaginez viata fara el"

Sursa foto: pinterest.com

"Viata mea a inceput cand l-am cunoscut pe Ronnie. Nu pot sa-mi imaginez viata fara el", scria ea in volumul de memorii "My Turn". Nancy Reagan fost o Prima Doamna care a stiut sa readuca stralucirea si eleganta la Casa Alba si care a impresionat intotdeauna prin sprijinul pe care i l-a acordat sotului sau. Nancy era cea cu care Ronald Reagan se sfatuia chiar si in privinta deciziilor politice, intrucat se spune ca avea o inteligenta sclipitoare.

Sursa foto: houstonspca.wordpress.com

Imaginea sa era aceea de sotie perfecta, care traia prin si pentru sotul ei mai degraba decat o facea pentru copiii lor. O recunostea chiar ea. "Cel mai mult pe lumea asta mi-am dorit sa fiu o sotie si o mama buna. Si, la cum s-au derulat lucrurile, cred ca am avut mai mult succes cu prima ipostaza", scria Nancy in cartea sa de memorii.

Ronald Reagan a murit la 81 de ani, dar Nancy traieste si azi si a ajuns la venerabila varsta de 93 de ani.

Sursa foto: agme.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare