Iubiri celebre

#printesa kate #cupluri regale #vedete extern #printesa lia #albert de monaco #showbiz #printul paul de romania #iubire #dragoste # charlene de monaco #printul william

3 iubiri regale care ne fac sa credem in povesti cu final fericit

Si la palate, dincolo de portile inalte si de zidurile reci, iubirile se traiesc la fel de intens, ca intre doi oameni obisnuiti. Sangele albastru nu-i scuteste pe protagonisti de incercari, de certuri si de impacari. Important este ca la final iubirea sa invinga, asa cum s-a intamplat in cazul Printului Albert de Monaco si a printesei Charlene ori in cazul printesei Catherine si a printului William. Iata trei povesti de dragoste care ne arata ca dragostea rezista:

Kate si William, fata simpla si printul cel frumos

Prietenii din copilarie ai ducesei de Cambridge spun ca visa de mica la un print adevarat. Iar soarta a avut grija ca dorinta ei sa devina realitate. A devenit colega cu printul William la Universitatea St. Andrews din Scotia, pe care l-a cucerit, in timpul unei prezentari de moda. Se intampla in anul 2002.

Nu totul a fost ca in povesti, caci au existat si perioade cand cei doi si-au spus adio. Insa nu au putut rezista mult timp unul fara celalat, iar in aprilie 2011 si-au unit destinele. Iar ca fericirea lor sa fie completa, doi ani mai tarziu a venit pe lume si printul mostenitor, George de Cambridge. Acum ducesa, asemanata in multe cu printesa Diana, este din nou insarcinata.

Citeste si:

3 dive care au vanat barbati cu bani, lasate fara nimic dupa despartire

Otravite cu mercur. 3 vedete care au fost la un pas de moarte

Ce meserie ciudata a avut Stela Popescu in tinerete. Vei ramane uimit!

 

Printul Paul de Romania si Printesa Lia, de la prietenie la dragoste

Cei doi si-au intalnit privirile la un bal de binefacere, la Londra. Nu s-au indragostit fulgerator, ci au devenit prieteni. In cele din urma si-a facut aparitia si dragostea, iar in 1996, s-au casatorit.

In anul 2010, poate cand nimeni nu mai spera, in familia regala a fost motiv de mare bucurie: la 58 de ani Printesa Lia l-a nascut pe micul print Carol Ferdinand.

Charlene si printul Albert de Monaco, o iubire controversata

Printului Albert de Monaco i-a luat ceva vreme pana sa se aseze la palatul lui, mai ales ca a detinut timp indelungat titlul de cel mai cautat print burlac. Si daca ar fi sa ne luam dupa gurile rele, nu putine au fost aventurile lui. Insa cea care l-a cucerit a fost inotatoarea din Africa de Sud, Charlene Wittstock.

Relatia lor de dragoste a fost, insa, una cu peripetii. Au existat zvonuri cum ca, satula de aventurile consortului, Charlene ar fi vrut sa fuga din Monaco cu doua saptamani inainte sa-i spuna "da" in fata altarului. Insa printul Albert a convins-o sa ramana la Monaco, iar pe 2 iulie 2011 au avut o nunta de vis. Anul acesta printesa Charlene a nascut gemeni, o fata si un baiat.

Sursa foto principala: i.telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare