Iubiri celebre

#poveste Blake Lively si Ryan Reynolds #iubiri celebre #copil Blake Lively #blake lively #ryan reynolds #relatie

Iubiri celebre: Afla povestea emotionanta a cuplului Blake Lively si Ryan Reynolds!

Blake Lively si Ryan Reynolds nu formeaza doar un cuplu frumos. Ei ne inspira prin exemplul lor privind intalnirea iubirii adevarate (da, se poate!) si arata de milioane in ipostaza de proaspeti parinti. Blake a adus pe lume o fetita cu putin inainte de Revelion, facandu-si sotul cel mai fericit barbat din lume. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste atat de speciala!

Sunt frumosi, tineri, celebri, talentati si extrem de indragostiti. Este suficient sa arunci o privire pe fotografiile in care apar cei doi, ca sa observi sinceritatea iubirii dintre Ryan Reynolds si Blake Lively. Actorul o soarbe din priviri, iar zambetul ei larg si luminos ne arata tuturor cum se simte o femeie iubita cu adevarat.

Cum a inceput povestea lor de iubire

In luna iulie a anului 2010, Blake si Ryan s-au intalnit pe platourile de filmare pentru productia "Green Latern". Pe acea vreme, chipesul actor era casatorit cu Scarlett Johansson, iar Blake se afla intr-o relatie cu actorul Penn Badgley, alaturi de care a jucat in serialul "Gossip Girl". Cei doi au dezvoltat treptat o relatie apropiata, devenind buni prieteni.

Au urmat apoi divortul lui Ryan de Scarlett Johansson si despartirea frumoasei actrite de Penn Badgley. In mod neasteptat, Lively s-a cuplat cu Leonardo di Caprio, iar Ryan si-a incercat norocul in amor alaturi de Charlize Theron. Insa chimia puternica dintre cei noi i-a adus pana la urma impreuna. Si asa au devenit inseparabili.

La sfarsitul lunii octombrie 2011, paparazzi i-au surprins sarbatorind impreuna Ziua Recunostintei la un restaurant. De Craciun, Ryan a invitat-o pe Blake la el acasa, in Vancouver, pentru a petrece sarbatorile in familie.


Si au spus "da"

In toamna anului 2012, cei doi indragostiti au spus "da": s-au casatorit in secret dupa un an de relatie ca in basme, la revenirea dintr-o vacanta romantica de care s-au bucurat in Venetia. Actrita a purtat o superba rochie de mireasa Marchesa, in stil regal. Luna de miere i-a surprins la Paris, mai indragostiti ca niciodata.

"S-au sarutat pe toata perioada sejurului. Localnici ii salutau la orice pas, dar ei erau interesati doar unul de celalalt", a declarat un martor presei americane.




De cand s-au casatorit, cei doi indragostiti nu au mai contenit sa isi exprime fericirea pe care o traiesc impreuna:

"Tot ceea ce facem, facem impreuna. Am norocul sa imi impart viata cu acest om minunat si continuam sa evoluam la unison", declara Blake pentru revista Vogue in luna mai 2014.

Sursa foto: hydrogen-mag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului